HRVATI UHAPSILI BANDU SRBA I CRNOGORACA: Planirali oružanu pljačku u Zagrebu!

 
  • 25

Reč je o organizovanoj grupi koja je mesecima pripremala više pljački, analizirajući pravce kretanja, nabavljajući oružje i automobile za bekstvo

Petočlana balkanska banda koja je spremala oružani prepad na banku u Zagrebu pala je danas u ruke policije, svega nekoliko trenutaka pre same realizacije razbojništva, koje je moglo da ima i ozbiljne posledice.

Iako su hrvatski mediji danas izveštavali kako se današnja policijska racija u novozagrebačkom kvartu Siget dovodila u vezi s drogom, policija je u poslednji trenutak sprečila mnogo ozbiljnije kazneno delo.

Reč je o organizovanoj grupi koja je mesecima pripremala više pljački, analizirajući pravce kretanja, nabavljajući oružje i automobile za bekstvo.

Kada je već sve bilo spremno za pljačku, policajci su pohapsili članove ove bande – redom državljane Srbije i Crne Gore.

Prema dostupnim informacijama, policija je uspela da preseče komunikaciju ovih kriminalaca, a kod njih su pronađeni i nacrti banke koja je trebala da im bude meta.

(Telegraf.rs / Izvor: Telegram.hr)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hm

    2. jun 2015 | 20:28

    nisi bandit ako banku opljackas nego ako to radnickom covjeku napravis

  • *DELIJA*

    2. jun 2015 | 21:50

    Kakvi su ti kriminalci kad su ih uhvatili pre pljačke? :)

  • Zlobica

    2. jun 2015 | 20:36

    planirati je jedno a pljačkati drugo. možda su snimali film sa elementima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA