SRBIJO, SPASI MOJ ŽIVOT: Rada (2) ima bolesno srce, pomozimo joj da se izleči! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 12

Malena Rada Maslarević, koja ima samo dve godine, ozbiljno je bolesna. Zato je ovom anđelu potrebna pomoć svih nas. Naše malo njoj znači ŽIVOT. Molimo vas, POMOZITE!

Kad nevolja zakuca na vrata i kad se sudbina poigra sa nama, malo ko sve to dočeka spreman. Život ove devojčice je ugrožen i samo od vas zavisi da li će se izboriti za oporavak i da li će preživeti.

Malena Rada Maslarević, koja ima samo dve godine, već se suočila sa velikim iskušenjem. Zato je ovom anđelu potrebna pomoć svih nas.

Prilikom naše posete domu ovog preslatkog deteta, uverili smo u toku koliko je ona milo i dobro dete. Nismo mogli da ostanemo ravnodušni kada je, nesvesna svoje bolesti, počela da nam peva pesmicu: "Danas nam je divan dan".

LJUDI, RADIN ŽIVOT JE U VAŠIM RUKAMA: Udružimo se i pomozimo ovom anđelu da živi! (FOTO) (VIDEO)

Ova dvogodišnja devojčica ima ozbiljne zdravstvene probleme. Njoj je prošle godine dijagnostikovana teška urođena srčana anomalija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako nije imala nikave simptome, prema priči njene majke Sandre, njoj je na rutinskom pregledu ustanovljena ozbiljna dijagnoza.

PLAČI, SRBIJO: Ova devojčica peva kao anđeo, A NE ZNA KOLIKO TEŠKO JE BOLESNA! (FOTO) (VIDEO)

Sada ovaj anđeo mora na operaciju. Za hiruški zahvat koji će biti izveden u inostranstvu Radi i njenim roditeljima treba 9.228.507 dinara. Do sada je sakupljeno 1.390.000 dinara, što znači da nedostaje još 7.838.000 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Život ove devojčice visi o koncu i samo od vas zavisi da li će Rada živeti. Ona mora da živi. Stoga moramo svi da učinimo da ovaj anđeo pobedi bolest i ode na operaciju.

LJUDI, OVA BEBA SE BORI ZA ŽIVOT, POMOĆ JOJ JE HITNO POTREBNA! Srbijo, ne dozvoli da mala Rada (2) umre!

Njoj možete pomoći uplatama na dinarski i devizni račun:

Dinarski: 160-419179-47

Devizni: 00-540-0001041.6

IBAN: RS35160005400001041683

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Drugi način da pomognete ovoj devojčici je slanje poruka.

Potrebno je ukucati 82 i poslati na 3030, a cena poruke iznosi 100 dinara i PDV se ne naplaćuje.

Takođe,  oformljen je broj za sve koji žele da pomognu, a žive u Švajcarskoj. To mogu učiniti tako što će poslati poruku human82 na broj 455. Cena poruke je 10 CHF.

Više informacija pogledajte OVDE.

Pogledajte ispovest Radine majke:

(Telegraf.rs)

 

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    1. jun 2015 | 14:56

    Malo mi nije jasno. Kako život ove jadne devojčice samo od nas zavisi? Mi imamo državu, socijalno osiguranje, zakone i na kraju gospodu u RFZF!! Šta oni kažu? Da li su se roditelji obratili RFZO-u? Usvojen je zakon koji kaže da RFZO snosi troškove za operacije koje se rade u inostranstvu, jer nisu mogle u Srbiji. Šta kaže direktorka RFZO-a ?? Ovo je nedopustivo!!! Tako su mučili devojčicu Anitu Balaž, pa su je poslali u Beč, evo sada dete vozi biciklu. Zašto opet muče ljude?

  • MIROSLAVA

    1. jun 2015 | 14:32

    Pa cekajte danima se pise i znam mnoge koji su na razne nacine poslali novac.Nemoguce da se nije iznos promenio.Moze li neko to da nam objasni.STA SE DESAVA SA OGNJENOVICIMA?ZAR MOZEMO DA SE NE ZAPITAMO STA SE DESAVA SA TIM SREDSTVIMA NE MALIM?Sta radi tuzilastvo po tom pitanju kako niko ne razresi taj nemoralni gest ili je gosp.nedodirljiv.

  • hm

    1. jun 2015 | 15:46

    novinari dajte vec jednom swift

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA