SKANDAL NA SVADBI U CRNOJ GORI: Policija sklanjala srpske zastave!

 

Policija je tražila da se sklone srpske zastave

Tokom dva svadbena veselja proteklog vikenda u Kolašinu bile su istaknute zastave Srbije, na šta je reagovala policija i uklonila ih zbog zakonskih propisa.

Kako pišu "Dnevne novine", svatovi su zastavu istakli na ugostiteljskom objektu "Planinar", koji inače pripada Ministarstvu prosvete.

Nakon što je policija zamolila svatove da zastavu uklone, oni su to i učinili, ali će slučajevi biti procesuirani i sledi im novčana kazna.

Sa stupanjem na snagu Zakona o državnim simbolima već je izrečeno nekoliko novčanih kazni u Kolašinu zbog isticanja simbola drugih država.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg

    28. maj 2015 | 12:00

    Sramota za c.goru mi smo isti narod..to sto su nas odvojili na silu je sramota aktuelnog rezima..kolko god policija sklanjala zastave u c.gori je veliki broj crnogoraca koji se izjasnjavaju kao srbi..zbog toga nam i nisu dozvolili dvojno drzavljanstvo koje je srbija bila spremna da da..jer mi smo srbi iz c.gore

  • NIKŠIC

    28. maj 2015 | 13:12

    A sto ne reaguju u Tuzima,na svaku kucu Albanska zastava,pa cak i na prodavnicama,ja cu drzati SRPSKU dok sam ziv,pa neka dodju da mi je skinu,odvratna drzava cg

  • Sasa NK

    28. maj 2015 | 12:02

    Nesrecna drzava,zasto siptarima ne zabrane albanske zastave kroz Ulcinj,Tuzi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA