DECA SU GLEDALA KAKO ME MUŽ TUČE I SEKSUALNO SE IŽIVLJAVA NA MENI: Ispovest žene koja je PREŽIVELA PAKAO!

 
  • 6

- Svakodnevno nas je tukao. Naročito je bio nasilan kada je bio pod uticajem alkohola. Pred decom me je svakodnevno maltretirao, fizički, psihički... Seksualno me je zlostavljao kako je stigao, iživljavao se, a deca su sve to gledala - priča Ivana Đ. koja je preživela torturu od svog vanbračnog supruga

Ivana Đ. spas od vanbračnog muža, nasilnika pronašla je u sigurnoj kući, a kako kaže on ju je seksualno zlostavljao, psovao, tukao i pogrdno nazivao i to sve pred decom koja su svu ovu torturu uplakano gledala!

- Sve je počelo pri kraju trudnoće, sa prvom ćerkicom, u vezi smo bili oko godinu dana, ali tek tada je pokazao pravo lice. Šest godina sa ocem moje dece za moju decu i mene bila su pakao - kaže ona.

MUŽ ME JE GODINAMA UBIJAO OD BATINA, A SVEKRVA JE TO SA UŽIVANJEM GLEDALA: Ispovest ove žene SLEDIĆE VAM KRV!

- Svakodnevno nas je tukao. Naročito je bio nasilan kada je bio pod uticajem alkohola. Pred decom me je svakodnevno maltretirao, fizički, psihički... Seksualno me je zlostavljao kako je stigao, iživljavao se, a deca su sve to gledala. Slušala su kako me psuje i pogrdno naziva - priča Ivana.

Posle šestogodišnjeg maltretiranja ona je konačno uspela da se otrgne iz ruku nasilnika. Spas je pronašla u u sigurnoj kući.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To sam ja

    28. maj 2015 | 08:46

    Da li je sklonila decu od životinje?Kako reaguju socijalni radnici u sigurnim kućama?Prijavite sve muževe, kaznite na zaslužen način!

  • Sever-jug

    28. maj 2015 | 10:56

    Ta deca ce imati posledice za celi zivot. To kazem jer sam rasla u takvoj porodici. Razvod je spas i za zenu a pogotovu za decu koja zive pod stslnim pritiskom i koja nemocno gledaju kako im otac zlostavlja majku. Zene, nije sramota i nije greh razvesti se i pobeci od nasilnika, sacuvajte svoju decu jer i oni treba sutra da budu neciji roditelji. Pakao od detinjstva...a moglo je drugacije.

  • Mina6

    28. maj 2015 | 10:10

    Treba ove zveri od muzeva odmah strpati u kavez gde im je mesto a ne zene i decu u sigurne kuce i remetiti im život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA