KRVAVI OBRAČUN U "TROKADERU": Izbodeno više ljudi u čuvenoj diskoteci u Budvi!

 
  • 14

Došlo je do svađe dve grupe mladića, kada je Budvanin J. M. izvadio nož i nasrnuo na braću L. N. i P. N., koji su zadobili više ubodnih rana. U svađi je povređen i prijatelj braće I. Ž., kao i minimum još dve osobe

Više osoba hitno je transportovano u kotorsku Opštu bolnicu, nakon što su povređni nožem u incidentu koji se jutros dva sata iza ponoći dogodio u popularnoj budvanskoj diskoteci "Trokadero".

Kako Vijesti nezvanično saznaju, došlo je do svađe dve grupe mladića, kada je Budvanin J. M. izvadio nož i nasrnuo na braću L. N. i P. N., koji su zadobili više ubodnih rana. U svađi je povređen i prijatelj braće I. Ž.

Netrpljevost između dve grupe mladića kulminirala je svađom, a potom i upotrebom noža. Povrede nožem su zadobili i maloletna J. S. i M. J. koji su se slučajno zadesili u tom delu diskoteke, gde je izbila svađa dve grupe mladića, od ranije poznatih policiji.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Oni su posle proslave mature, došli u diskoteku. Policija je odmah intervenisala. U toku je istraga, više osoba je privedeno na saslušanje, ali za sada još niko nije uhapšen.

Inspektori ispituju celi slučaj.

(Telegraf.rs/RTS)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubisa

    24. maj 2015 | 12:34

    Ma zasto bi hapsili bilo koga. To je samo pokusaj ubistva,nista strasno. A jos su u pitanju tatini i mamini sinovi tako da stvarno nema potrebe za tim.

  • Ivan

    24. maj 2015 | 12:21

    Poklaste se braco crnogorci,a sezona nije ni pocela?

  • Zox

    24. maj 2015 | 11:43

    Divljaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA