Albanski lekari prodaju spermu i jajnike u Makedoniji i tako zgrću ogroman novac!

 
  • 8

Kako piše prištinski “Zeri” u tekstu pod naslovom "Kosovari prodaju spermu i jajnike u Makedoniji", za svakog pacijenta kojeg pošalju da "poklanja" spermu, kosovski lekari od klinike "Njuborn klinik" (Newborn) u Skoplju dobijaju 250 evra

Kosovski lekari profitiraju od navodnog "poklanjanja" sperme i jajnika svojih pacijenata, koje šalju na kliniku u Skoplje, na proceduru veštačke oplodnje.

SKANDAL U BIH: Klinike i lekari švercuju jajne ćelije!

Kako piše prištinski “Zeri” u tekstu pod naslovom "Kosovari prodaju spermu i jajnike u Makedoniji", za svakog pacijenta kojeg pošalju da "poklanja" spermu, kosovski lekari od klinike "Njuborn klinik" (Newborn) u Skoplju dobijaju 250 evra.

Za "poklon" embriona i jajnika oni dobijaju od 200 do 300 evra za procedure veštačke oplodnje, poznate kao IFV, prenosi "Zeri".

Iako zakoni koji su na snazi na Kosovu predviđaju oštre mere za finansijske naknade u ovoj oblasti, skopska klinika je dala velike ponude kosovskim lekarima, uglavnom ginekolozima.

Putem pisanog dopisa, koji je obezbedio "Zeri", medicinsko osoblje na Kosovu se podstiče da šalje zainteresovane pacijente za "poklanjanje" sperme i jajnika, kao i za završetak procedure IVF.

Taj dopis je potpisao medicinski direktori "Newborn" klinike Brirol Ajdin i u njemu se daje na znanje kosovskim lekarima da za svakog zainteresovanog pacijenta dobijaju 250 eura.

U dopisu se ne navodi koliko od poklanjanja svoje sperme i jajnika protifitiraju davaoci.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majla

    19. maj 2015 | 16:10

    Da mi neko objasni kako se to poklanjaju jajnici? Valjda jajne celije. U svakom slucaju je za osudu.

  • Chicha.

    19. maj 2015 | 21:07

    Ja ću im dam onu stvar,pa neka ga mlate do besvesti.

  • Vožd

    19. maj 2015 | 19:36

    Zato oni imaju toliko žuljeva na rukama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA