Srbi sve češće lome svoj "ponos" zbog žestokog seksa!

 
  • 11

Srpski urolozi potvrđuju da su prelomi sve učestaliji i sve bizarniji, i objašnjavaju da se dešavaju uglavnom muškarcima sa većim udom, koji ne mogu da dožive punu erekciju

Bolna fraktura penisa muškarce u Srbiji pogađa sve češće. Samo u prošloj godini desilo se desetak slučajeva preloma koji se dešavaju prilikom nešto žustrijeg seksa kada se nesrećnom ljubavniku polni organ polomi tako što puknu mišići koji ga sačinjavaju.

Srpski urolozi potvrđuju da su prelomi sve učestaliji i sve bizarniji, i objašnjavaju da se dešavaju uglavnom muškarcima sa većim udom, koji ne mogu da dožive punu erekciju, prenosi Informer.

U Urgentnom centru još uvek se prepričava slučaj jednog uspešnog i poznatog biznismena (45) koji je primljen u bolnicu nakon što mu je pukla "alatka" tokom žestokog seksa sa mlađom ljubavnicom.

- Tako je nesrećnik zapomagao od bolova da je celu bolnicu podigao na noge! Njegov penis bio je modar, otečen i pun krvi. Strašno ga je bilo pogledati. Odmah je primljen na odeljenje i operisan. Posle operacije stavljen mu je zavoj i sutradan je pušten kući uz savet da stavlja hladne obloge. Ne znamo kako je ovu povredu objasnio svojoj ženi - kaže medicinski tehničar ove ustanove.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov Foto-ilustracija: Foter/abolotnov

Urolog i bivši direktor "KBC Zvezdara" Aleksandar Milošević kaže da je tokom svoje karijere  imao 15 slučajeva ovih fraktura.

- Kada penis isklizne iz vagine i udari u stidnu kost ili kada žena napravi grub i oštar pokret, može doći do lomljenja polnog organa. Taj momenat za muškarca je veoma bolan, a za njihove partnerke veoma neprijatan. Obično je devojka ta koja je uzrok povrede i koja zbog toga ima osećaj krivice - objašnjava Milošević.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Stević: Za 7 dana sistem za automatsku detekciju prekoračenja brzine zabeležio 136 prekoračenja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    8. maj 2015 | 07:15

    Eto , neka prednost i mog malog " teze ce da se slomi " .

  • Ljiljana

    8. maj 2015 | 02:36

    A jel vi znate kako je bolno kada taj isti penis isklizne pa udari sa strane ...moze do krvi da dodje.

  • Carapan Goran

    8. maj 2015 | 07:29

    I posle kazu da zene nisu djavoli ! Ti im cinis uslugu a one ti slome alat .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA