NOVI LAPSUS BRITANSKOG PREMIJERA: Kameron slučajno otkrio šta mu je na srcu!

 
  • 5

Dejvid Kameron u jeku predizborne kampanje koristi svaku priliku da privuče pažnju javnosti. A izgleda da mu to najbolje ide smešnim lapsusima

Britanski premijer Dejvid Kameron izjavio je u petak u predizbornoj kampanji da izbori u Velikoj Britaniji 7. maja predstavljaju "prekretnicu za njegovu karijeru" posle čega se odmah ispravio rekavši da je mislio na budućnost zemlje.

Slede sudbinski izbori u Velikoj Britaniji od kojih zavisi budućnost EU, Srbije i sveta

Lapsus je odmah naišao na kritike protivnike konzervativaca.

Kameron je napravio lapsus na predizbornom skupu u Lidsu, na severu Engleske, gde je odgovarao na pitanja okupljenih.

- Bez obzira na vaše stavove, glasajte za stranku koju podržavate 7. maja. Ti izbori predstavljaju odlučan trenutak za moju karijeru - rekao je Kameron koji se odmah ispravio dodavši: "Odlučan trenutak za zemlju".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Laburistička opoziciona stranka je odmah kritikovala lapsus ocenivši da je to dokaz da Kameron "nema veze sa stvarnošću".

Kameron je prošle nedelje bio ismevan na internetu pošto je u jednoj televizijskoj emisiji pogrešio ime fudbalskog kluba za koga navija.

Kameron je rekao da je oduvek navijao na londonski fudbalski klub Vest Hem, posle čega je zastao i vidno posramljen rekao da zapravo navija za Aston Vilu pošto je nekada njegov stric vodio taj klub.

(Telegraf.rs/Beta)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA