Određen pritvor osumnjičenom da je u školi izbo mladića u grudi!

 
  • 0

Zdravstveno stanje dečka koji je juče izboden nožem u osnovnoj školi u Čačku je stabilnije. Zbog ranjavanja u predelu grudnog koša posle incidenta je prebačen na odeljenje intenzivne nege

Sedamnaestogodišnji mladić koji je u OŠ "Sveti Sava" u Čačku izboden nožem oseća se bolje, a njegovo stanje se stabilizuje. Osumnjičenom S. P. za ubistvo u pokušaju određen pritvor od 30 dana.

NAPAD U ČAČANSKOJ ŠKOLI: Izboli mladića u grudi i glavu!

S. P. je juče u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Atenici više puta nožem ranio sedamnaestogodišnjeg maloletnika, bivšeg učenika te škole.

Osumnjičeni S. P. danas je saslušan u Višem javnom tužilaštvu i da mu je određena ova kaznena mera.

Zdravstveno stanje mladića koji je izboden nožem je za sada stabilno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dečak je zbog ranjavanja u predelu grudnog koša i glave, nakon incidenta, odmah hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege.

- Mladiću je povređena pluća maramica zbog čega je urađena drenaža grudnog koša, a na glavi je zadobio posekotinu u predelu kosmatog dela - rekla je doktorka Jela Bošković, koja je takođe dodala da je dečak imao i blago iščašenje kolena, odnosno nagnječenje ligamenata.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA