Živim od toga da me vezuju i bičuju bogati muškarci! Ispovest DOMINO DAME koja je VIDELA SVE u životu!

 
  • 16

Kejti, Amerikanka koja živi u Londonu, jedna je od svega nekoliko njih koje rade posao profesionalne potčinjenosti u Velikoj Britaniji. Kako to zaista izgleda i koliko je drugačije od onog kako smo ga zamišljali?

Da li znate šta znači profesionalna potčinjenost? Još ako vam kažemo da je to posao koji je dobro plaćen, sigurno nećete ostati ravnodušni.

Ako uživate u takvom poslu i za to ste dobro plaćeni  to zapravo nije tako daleko od posla iz snova.

Potčinjena Kejti, Amerikanka koja živi u Londonu, jedna je od svega nekoliko njih koje rade u Velikoj Britaniji. Ona je ispričala kako izgleda i šta za nju predstavlja ovo zanimanje.

Na pitanje šta ju je je navelo da počne da radi kao potčinjena za novac Kejti kaže:

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

- Dobila sam otkaz kao tehnološki višak, a tržište rada u to vreme bilo je apsolutno užasno. Nisam mogla da nađem novi posao i bila sam pod stalnim stresom. Izašla sam jedne večeri na piće sa bivšom devojkom, a ona je, znajući sve moje sklonosti ka BDSM-u, predložila da posao potražim u tamnici.

- Narednog dana sam započela istraživanje i prijavila se na nekoliko mesta. Posao sam dobila u jednoj veoma lepoj tamnici u centru i tamo završila obuku. Uglavnom se radilo o dominaciji, a povremeno je bilo nešto malo potčinjenosti. U sebi nemam ni trunku želje za dominacijom, tako da je biti domina uvek delovalo usiljeno. U ovoj profesiji, ako ne volite to što radite, to se odmah vidi, nije fer prema klijentu i nije dobro za radnika. Iz tog razloga, odlučila sam da iskoristim sve što sam naučila u tamnici i počnem da radim kao slobodnjak, isključivo sesije potčinjenosti. Bila je to sjajna odluka i sad obožavam to što radim - kaže ona.

Ona kaže da joj je to jedini izvor prihoda i ističe da je često pitaju zašto ne nađe neki pošteniji posao.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

- To je definitivno moj jedini izvor prihoda. Znam ljude koji ne gledaju blagonaklono na moj seksualni rad i stalno me pitaju zašto ne nađem neki pošten posao, a ja se na to uvek nasmejem. Svoj sam gazda, određujem sebi radno vreme, biram klijente i zaradim više za nekoliko sati nego što neki zarade za čitav mesec. Baš me je nedavno pitao prijatelj jednog prijatelja da li sam kao mala ovo zamišljala da ću raditi kad odrastem. Pošto me je odgojila snažna žena, mislim da je moj cilj oduvek bio da budem nezavisna, tako da je odgovor na to pitanje jedno veliko "da" - ističe Kejti.

Ona objašnjava da obično naplaćuje između 300 i 600 funti po satu.

Odgovarajući na pitanje šta podrazumeva tipična sesija ona kaže da je popularno uživljavanje u uloge sekretarice ili učenice.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Veoma su popularni šibanje štapom i golom rukom po stražnjici. Uživljavanje u uloge takođe – obično klasične učenice ili sekretarice. Ispostavilo se da mnogo klijenata voli kontrolisane orgazme, što podrazumeva da me na neki način vežu a zatim koriste vibrator dok me stimulišu ali tako da ne smem da doživim orgazam bez njihove dozvole. Ako se desi bez njihove dozvole, sledi neka vrsta kazne -kaže ova devojka i dodaje:

- Orgazmi pod prisilom su takođe omiljeni među mojim klijentima. To je baš ono kako zvuči: vežu me i teraju da iznova doživljavam orgazam. To zvuči sjajno, ali vremenom postaje grubo i bolno. Tokom sesije prisilnog orgazma sam jedini put upotrebila "sigurnu reč". Uglavnom radim tako nešto, ali šta god vam padne na pamet, verovatno sam već radila – ili su tražili od mene da radim.

Kaže da toliko dugo već radi ovaj posao, da joj više nijedan zahtev nije čudan.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Radim ovo već toliko dugo da mi ništa više nije čudno. Jedan muškarac je od mene tražio da ležim u kadi punoj ledene vode koliko god mogu a potom da ostanem da ležim mirno u tišini. Imala sam klijenta koji je bio opsednut simetrijom. Sve modrice i ogrebotine morale su da budu u paru, tako da je posle šibanja štapom po levoj strani, morao da ostavi isto toliko tragova na drugoj. Imala sam klijenta koji je želeo da me prekrije s onoliko štipaljki koliko je mogao da zakači na mene. Čitava sesija sastojala se od toga da je brojao koliko me je štipaljki uhvatilo za kožu. Ali zaista, ništa me više ne šokira niti iznenađuje - objašnjava ona.

Iako ovaj posao nosi rizike, nikad nije upoznala klijenta kojin je oklevao da joj da broj telefona ili adresu.

- Prema samoj definiciji svoje profesije, potčinjeni dozvoljavaju dominaciju nad sobom, a uz to ide velik rizik. Ipak, profesionalna potčinjenost nije veliko tržište, tako da oni koji nas potraže ne rade to iz zadnjih namera, već zato što nudimo nešto što žele. Takođe, nikad nisam upoznala klijenta koji je oklevao da mi da telefonski broj ili adresu. Najčešće prvo sretnem klijente u javnosti na kafi ili čaši vina, a ako nešto ne deluje kako treba, izvinim se i odem - priča Kejti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

N apitanje da li je potčinjenost rizičnija od drugih seksualnih usluga, ova devojka tvrdi da svaka seksualna usluga nosi svosje rizike.

- Mislim da ima potencijala da bude, naravno, ali svaka seksualna usluga u kojoj srećete klijenta ima svoje rizike. Naravno, dozvoljavamo da budemo vezane i da dominiraju nama, ali zbog toga imamo razrađene specifične sisteme da bismo bile bezbedne koliko je to moguće. Neko uvek zna ime, telefonski broj i adresu osobe s kojom se nalazim. Pošaljem poruku kad stignem i kad odlazim. Iako faktor rizika koji se vezuje za profesionalnu potčinjenost deluje očiglednije, mislim da svi seksualni radnici rizikuju, i da ovaj nazadni zakon i diskriminacija čine naše poslove nebezbednim. Dok god smo kriminalizovani i građani drugog reda, niko nikad u seksualnoj industriji neće biti potpuno bezbedan.

Ona objašnjava da su njeni klijenti sredovečni ljudi koji rade kao rukovodioci.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

- Većina su sredovečni poslovni ljudi, mnogi od njih rade u finansijskom sektoru ili su rukovodioci. Ali imam prilično širok spektar klijenata. Imam ih bliže mom godištu koji žele da uče i istražuju BDSM u bezbednom okruženju koje ih ne osuđuje. Imam i mnogo starije klijente, koji traže mlađe društvo. Neko vreme sam imala jednog fantastičnog klijenta koji je imao 89 godina, ali nikad ne biste rekli po snazi kojom me je šibao po turu - kaže ova devojka neobičnog zanimanja.

Ona kaže da je njena glavna motivacija finansijska.

Pre i iznad svega, ovo je moj posao. Ovako zarađujem za život i definitivno ga tako doživljavam Ipak, mislim da ne biste mogli ovo da radite da ne uživate u tome. Ako ne uživate u sesiji, klijent će to primetiti.

(Telegraf.rs / Izvor: Vice)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeka

    1. maj 2015 | 23:00

    ... Izasla sam na pice jedne veceri sa bivsom devojkom...

  • Deda

    1. maj 2015 | 23:41

    Ovo ti je receno po naski, hleba bez motike. Ali nije ni ona bas "cista".

  • Scooby-Doo

    1. maj 2015 | 23:21

    Znam osobu koja je ovo radila. Ovo je veoma lose za osobu I njeno ponasanje, nikad nece imati normalan zivot zbog vec navedenog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA