ZBOG OVE IZJAVE, EVROPA STRAHUJE: Ako pustimo migrante da dolaze, s njima će stići i 500.000 džihadista!

 
  • 8

Najdžel Faraž je još jednom potvrdio svoju oštru politiku i zbog toga je dobio osudu britanske javnosti

Najdžel Faraž, lider evroskeptične desničarske britanske Stranke nezavisnosti (UKIP), rekao je na sastanku Evropskog parlamenta u Strazburu da bi dozvola izbeglicama da uđu u Evropu "mogla da dovede da pola miliona islamskih ekstremista dođe u naše zemlje i to predstavlja direktnu pretnju našoj civilizaciji!

Njegov komentar je bio odgovor na opasku Žan-Kloda Junkera, koji je rekao da Evropska unija mora da "otvori vrata" migrantima ili će oni "da se penju kroz naše prozore".

Evropska komisija je pozvala na sistem legalnih migracija za ljude koji žele da dođu u Evropu posle brodske tragedije u Mediteranu kada se na hiljade migranata udavilo.

Lider Ukip-a je odmah napadnut od strane opozicionih političara, koji su ga optužili da govori "sramne, zastrašujuće priče" kao deo svog nastojanja da bude izabran na predstojećim izborima.

Gospodin Faraž je tokom sastanka kritikovao plan za zajedničku politiku azilanata koji bi uključivao "hitno preseljenje na dobrovoljnoj bazi država članica" i da EU treba da kaže "ne" ljudima koji beže iz svojih zaraćenih zemalja.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Комуниста

    30. april 2015 | 13:26

    Просто, проследите бродиће до Енглеске. А они ако хоће нека проследе до Америке. Хумано од Европе, а Америс су познати хуманисти они ће им помоћи.

  • Dr

    30. april 2015 | 13:21

    koliko me secanje sluzi ta gospoda su unistila Libiju,Siriju,Irak itd i sad asamo kusaju kasu koju su nsami skuvali .Dabogda im Midzahedin bio poslanik ili predsednik.Amin

  • jovan

    30. april 2015 | 13:44

    to je fora da se nasele treba ih sve oterati nazad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA