ODJEKNUO JE SAMO TUP UDARAC U BETON: Jeziv opis smrti devojke koja je skočila sa 6. sprata!

 
  • 8

- Čula sam kako puca staklo na svetlarniku na šestom spratu i trenutak kasnije videla sam telo devojke koja leti ka zemlji u sigurnu smrt - navodi žena koja je u tom trenutku šetala ulicom

M. S. (24) bacila se sinoć sa šestog sprata zgrade u bulevaru Zorana Đinđića br 93 u Nišu i na mestu ostala mrtva. Žena, očevidac koja je u tom trenutku šetala psa videla je kako telo nesrećne devojke leti u sigurnu smrt.

- Čula sam kako puca staklo na svetlarniku na šestom spratu i trenutak kasnije videla sam telo devojke koja leti ka zemlji u sigurnu smrt. Nisu se čuli ni krik, ni jecaj. Odjeknuo je samo tup udarac o beton. Bilo je užasno. Najverovatnije joj je slomljen vrat jer joj je telo bilo na leđima, a glava iskrenuta ka zemlji. Nisam smela da priđem, već sam otrčala s komšijama da zovemo Hitnu pomoć - priča žena koja je u tom trenutku tu prolazila.

TRAGEDIJA U NIŠU: Devojka skočila sa 6. sprata!

Devojka živi samo stotinak metara od mesta samoubistva u obližnjoj Sremskoj ulici. Stanari kažu da ona nije iz njiove zgrade i da je ne poznaju.

- Oko nje nije bilo krvi, samo su joj bile ispale patike i imala je telefon pored ruke. Pipnuo sam je po vratu, bila je vruća, ali nije davala znake života - kaže penzioner Milun J.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zokaaa-@

    27. april 2015 | 21:04

    Uzasno jos jedanmlad zivot ugasio se !!s. Pita se neko sta nam se desava ovo ??

  • MOMO.

    28. april 2015 | 09:10

    Nije Srbiji glavni problem Kosovo.To je zadnji problem ,odnosno to uopste nije problem jer je to zavrsena prica.Srbiji je glavni problem Srpska mladost .Srbija postala zemlja skakavaca. Samo Skakanje Spasava Srbiju.

  • Mila...3

    28. april 2015 | 09:12

    Tuga, mladost . Pokoj dusi usnuloj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA