BEBA IZ PAKLA: Gurnula majku u okno lifta, ubila je na licu mesta! (VIDEO)

 
  • 2

Uznemirujući snimci su prikazani na kineskoj televiziji, na kojima se vidi trenutak kada su vatrogasci pronašli telo bez svesti na dnu lifta

Ksi Hong Feng (45) je pronađena mrtva nakon što je pala kroz rupu u liftu, dok je pokušavala da nađe svoje ključeve. Nesreća se dogodila u kineskom gradu Ningbo Siti, a sumnja se da ju je njen sin gurnuo kroz otvor.

JEZIVA SMRT: Studenta zgnječio lift! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nesrećna žena je živela u ovoj stambenoj zgradi sa svojom porodicom, a incident se dogodio u trenutku kada je lift bio zaustavljen na petom spratu.

Komšinica i menadžer za nekretnine Jang Šao rekla je policiji da je Ksi gurnuo njen trogodišnji sin, i da je na taj način nastradala. Ona je pomagala majci i njenom sinu kada se tragedija dogodila oko 9 ujutro.

Dve žene su prisilno otvorila vrata kako bi majka malog dečaka mogla da potraži ključeve. Komšinica je upozorila gospođu Ksi da bude oprezna, ali kada je okrenula glavu, shvatila je da je žena nestala.

- Gde ti je majka? - pitala je dečaka.

- Gurnuo sam je - odgovorio je mališan, kako tvrdi ova žena.

Uznemirujući snimci su prikazani na kineskoj televiziji, na kojima je prikazan trenutak kada su vatrogasci pronašli telo bez svesti na dnu lifta. Nesrećnoj ženi ipak nije bilo spasa, a njen muž ističe da mu je žao što njegove supruge više nema i što će njihov sin celog života nositi ovu krivicu na svojoj duši.

Istraga je u toku, dok se ne pojave konkretni dokazi, s obzirom na to da sam trenutak nesreće nisu zabeležile kamere.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA