Proglašeni pobednici Effie takmičenja u Hrvatskoj (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Grand Prix i zlatnu nagradu osvojili su Franck, Imago reklamna agencija kao primarna agencija i medijska agncija Unex Media za kampanju "CROmpiri"

U petak uveče su na Danima komunikacija, središnjem nacionalnom festivalu oglašavanja dodeljene prestižne "Croatia Effie" nagrade za najefikasnije oglasne kampanje za koje je ove godine konkurisalo rekordnih 53 radova.

Rekordan broj prijava na Effie takmičenju!

Grand Prix i zlatnu nagradu osvojili su Franck, Imago reklamna agencija kao primarna agencija i medijska agncija Unex Media za kampanju "CROmpiri".

Zlatom su nagrađene i kompanije "Došli smo ostaviti trag", Zagrebačke pivare, primarne agencije BBDO Zagreb i medijske agencije Universal McCann, te kompanija "Tajna nestalih čarapa" preduzeća Sapnia koja je nastala u saradnji s Imago reklmanom reklamnom agencijom i agencijom 1i0.

Najupsešnija agencija ovogodišnjeg Effie takmičenja po osvojenim nagradama je Imago reklamna agencija s osvojenim Grand Prixom, dve zlaten i jednom srebrnom nagradom, zatim slede agencije BBDO Zagreb s jednim zlatom i srebrom, McCann Erickson s osvojenim srebrom i broncom te Bruketa&Žinić OM s dve bronze, agencije OMD media i Brlog s jednom branzom.

Foto: Promo Foto: Promo

O pobednicima takmičenja "Croatia Effie 2015" i najefikasnijim marketinškim kampanja odlučio je stručni žiri sastavljen od najiskusnijih marketinških stručnjaka u Hrvatskoj - predstavnika oglašivača, kreativnih i medijskih agencija, medijskih kuća, te agencija za istraživanje tržišta na čelu s Dariom Vrabecom iz Leda.

Foto: Promo Foto: Promo

Hrvatsko izdanje Effie takmičenja organizovala je HURA (Hrvatsko udrženje društva za tržišno komuniciranje) prema svetskoj licenci Effie Worldwide organizacije. Effie nagrade dodeljuju se od 1968. na svetskoj i evropskoh daljini (Global Effie i Euro Effie), te na nacionalnim takmičenjima u preko 40 zemalja širom svta, kojima se od 2009. godine pridružila i Hrvatska. U više od 40 godina postojanja, Effie nagrade su postale međunarodni simbol marketinške aktivnosti.

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte pobednički video:

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA