OVA SRPSKA LEPOTICA JE PO NEČEMU POSEBNA: A ono što je uradila nateraće vam suze na oči (FOTO)

 
  • 9

Misija humanitarne akcije je pomoć za decu koja, usled bolesti ili posledica medicinskog tretmana, gube kosu i zbog toga pate i teško se prilagođavaju

Bojana Kokerić (21) iz Kragujevca, studentkinja prava, prijavila se za takmičenje "Najlepša kosa Srbije", da svima pokaže negovanu kosu dužine 80 centimetara, a onda će tu kosu ošišati i pokloniti u akciji "Kilometar kose".

Misija ove humanitarne akcije je obezbediti perike od prirodne kose za decu koja, usled bolesti ili posledica medicinskog tretmana, gube kosu i zbog toga pate i teško se prilagođavaju.

Lepše od Bojanine kose i veće od njene kose je samo njeno srce. Bojana je studentkinja druge godine Pravnog fakulteta u Kragujevcu.

Na takmičenje "Najlepša kosa Srbije" Bojana se prijavila na nagovor porodice i druga koji su joj najveća podrška.

- Plan mi je da se nakon završenog konkursa ošišam i učestvujem u humanitarnoj akciji "Kilometar kose", za decu obolelu od raka - kaže dugokosa lepotica.

Foto: Saša Ignjatović Foto: Saša Ignjatović

Ona objašnjava da voli dugačku kosu i da je dugo i pažljivo negovala, ali da je sada vreme za promenu i da njena kosa može i treba da ima bolju svrhu.

- Puštala sam kosu od osnovne škole, od 15. godine i sada je dužine oko 80 centimetara. Kao što možete da predpostavite, nije lako održavati dugu kosu. To iziskuje mnogo vremena, naročito zimi kada je najveći problem sušiti kosu. Mnogi me pitaju kako uspevam da izađem na kraj sa ovoliko dugom kosom, ali je odgovor veoma jednostavan - kada vam nešto predstavlja zadovoljstvo, onda je sve lako. Kosa je moj zaštitni znak - kaže Bojana.

Njen zaštitni znak nakon takmičenja biće njena humanost. Svi koji žele, za Bojanu mogu glasati slanjem SMS-a. Ukuca se DEVO 23 i pošalje na 1202. Cena poruke je od 32,64 dinara do 33,60, zavisno od mreže.

(M. Raca)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Okus-pokus

    17. april 2015 | 21:12

    Bravo! Svaka cast devojko za ovo treba glasati a ne za "Parove" ! Srecno!

  • Su

    17. april 2015 | 20:58

    Svaka cast! I ja sam juce moju kosu poklonila u istoj akciji!

  • Ivi

    17. april 2015 | 23:29

    Ovo 3 komentara a u vijestima o ubistvima i parovima ih ne fali... Posle se pitaju sto ne može da nam bude bolje primitivan narod samo ga nesreća zanima, a tako je i privlači

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA