Policijska uprava u Nišu otvorila vrata građanima!

 
  • 0

I dok s jedne strane dolaze lepe vesti iz Niša, u ovom gradu na jugu Srbije Đ. D. (51) sinoć je teško ranjen ispred svog stana u stambenoj zgradi na Bulevaru Nemanjića. Na njega je jedan hitac iz pištolja ispalio njegov poznanik, a zatim pobegao

Pomoćnik direktora policije, načelnik Policijske uprave u Nišu Srđan Grekulović svakog prvog utorka u mesecu primaće građane – saopštila je Informativna služba niške Policijske uprave.

Portparol Policijske uprave Maja Stojiljković objašnjava da je uvođenje prakse prijema građana motivisano namerom načelnika Grekulovića da Nišlijama omogući da otvoreno ocene rad policije i iznesu eventualne primedbe i predloge za poboljšanje rada ove službe.

Načelnik Grekulović veoma uvažava mišljenje građana s obzirom na to da oni neposredno osećaju uspešnost funkcionisanja policijskog rada. Prijemom kod načelnika dobiće priliku da iznesu svoje mišljenje o tome šta bi trebalo da se uradi da Niš i dalje bude najbezbedniji grad u Srbiji.

Njihove sugestije biće uzete u obzir prilikom definisanja konkretnih policijskih zadataka. Načelnik je spreman da sasluša i građane eventualno nezadovoljne radom policije, a sve u cilju da se otklone nedostaci i poboljša funkcionisanje naše službe – kaže policijska portparolka.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Nišlije zainteresovane da se sretnu sa prvim čovekom niške policije mogu se javiti kod poslovnog sekretara Kabineta načelnika na brojeve telefona 018 503229 i 018 503280. Načelnik Grekulović će ih primati od 11 do 15 časova.

Dok niška policija otvara vrata za sugrađane, pojedinci i dalje čine krivična dela. Nišlija Đ.D. (51) sinoć je teško ranjen ispred svog stana u stambenoj zgradi na Bulevaru Nemanjića.

Na njega je jedan hitac iz pištolja ispalio njegov poznanik, a zatim pobegao. Policija ga je pronašla i uhapsila i u toku je njegovo saslušanje.

Foto: Profimedia/imageBROKER Foto: Profimedia/imageBROKER

Đ.D. je zbrinut u niškom Kliničkom centru gde je operisan i trenutno je u stabilnom stanju. Policija je potvrdila događaj i saopštila da je u toku rad na rasvetljavanju dela.

(D. R.)

Video: Sukobili se čopor vukova i divlja svinja: Nestvarna borba zveri u divljini planine Jadovnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA