ELITNA PROSTITUCIJA: Srpkinje za seks u Dubaiju naplaćuju 1.000 EVRA NA DAN!

 
  • 68

Manekenke i starlete pod maskom modelinga odlaze u Emirate gde za veliki novac orgijaju sa tamošnjim bogatašima i ispunjavaju im najbizarnije seksualne fantazije

U srpskim medijima svakog dana se pojavljuju atraktivne devojke sa silikonima koje golišave poziraju na egzotičnim destinacijama, u luksuznim jahtama i besnim automobilima, a kako tvrdi srpski Njuzvik glavna delatnost ovih devojaka je prostitucija u Dubaiju!

Prema tvrdnjama ovog lista devojke u UAE najčešće rade po preporuci, jer se ne može jednostavno doći i reći "Želim da budem sa arapskim princem za novac".

Navodno, pre nego što se "posao" sklopi i devojke odlete u zemlju nafte one moraju da prođu svojevrsan test u kojem izlate sa bogatim strancima, gde se prati njihovo ponašanje i ako su "mušterije" zadovoljne one su položile ispit i kreću put Dubaija.

Foto: Flickr/[ R . O ] Foto: Flickr/[ R . O ]
Kako piše ovaj list poželjno je da devojke zavodljivo igraju i flertuju, mnogo piju i da ispune sve želje klijenata, a ako mušterija poželi da ima seks sa njima, normalno je da će ga prihvatiti. Kada sve zadovolje tim devojkama se plaća put u UAE, kao i smeštaj u luksuznim hotelima. Njihova zarada zavisiće od toga koliko će često raditi, a ona se kreće od 1.000 evra na dan.

Orgije su nezaobilazan deo u krevetu, a ako devojka uspe da zadovolji klijenta dobiće ogroman bakšiš i do nekoliko hiljada evra.

Procenjuje se da trenutno u Dubaiju postoji čak 35.000 eskort dama.

(Telegraf.rs)

Video: Porodični praznik na ulicama Beograda: Na Terazijama otvorena 24. Rolerijada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    15. april 2015 | 09:27

    Sto ne kazete da su jedna od njih Soraja, Stanija itd.

  • Kiza rs

    15. april 2015 | 09:15

    Boli je uvo posle se istusira i ajmo opet, pa nisu lude da rade ovde u Beogradu na trafici za dvadeset hiljada,ovde gazde psihicki j.... po devet sati za sicu, a arapi dva sata za tri hiljade evra pa sad ti vidi.Da sam zensko i da izgledam perfektno i ja bih otisao.

  • LJUBAV

    15. april 2015 | 09:29

    BAS SE lepo promovisemo, ali sve to potice jos od Jelene Jakovljevic kada je stigla U Dubai. Teska folirantkinja, sta je sve radila nasim mladima I sta im je sve obecavala da bi ih navukla U Dubai, trebalo bi malo da pisete o NJIHOVIM iskustvima. Ne znam kako je uspela samo da SE uda tamo, jer oni pre svega cene postene zene, a ona je daleko.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA