POKUŠAO JE DA JE SILUJE: Ali nije znao da ona ima crni pojas! (FOTO)

 
  • 3

Napadač je pokušao da zgrabi devojku, ali je onda ostao šokiran kada je ona posebnim zahvatima u samoodbrani uspela da ga savlada

Menadžerka restorana u kineskoj provinciji Šandong Đija Cou, bila je napadnuta kada je zatvarala svoj lokal. Međutim, napadač nije odabrao pravu žrtvu za silovanje, jer ga je ona dva puta oborila na pod uz pomoć dobrog poznavanja borilačkih veština.

Ona je pustila nepoznatog muškarca da uđe u restoran kada je pokucao na vrata i pitao da li može da koristi toalet. Napadač (26) je pokušao da je zgrabi, ali ga je onda šokiralo kada je ona zahvatima u samoodbrani, uspela da ga savlada.

Na snimku je prikazana mlada žena koja je na sebi imala kratku suknju i štikle, ali je to nije sprečilo da bukvalno prilepi svog napadača na pod i da stavi svoje ruke na njegov vrat, preteći mu da je ostavi na miru.

Foto: weibo.com/dshcsh Foto: weibo.com/dshcsh

Ona je zatim utrčala u restoran ali je on opet pokušao da je napadne. Žena je ponovo uspela da pobegne iz restorana nepovređena.

Foto: weibo.com/dshcsh Foto: weibo.com/dshcsh

Sigurnosne kamere su zabeležile ovu nesvakidašnju dramu ispred i u restoranu, a video je poslužio policiji u istrazi i poteri za napadačem.

Foto: weibo.com/dshcsh Foto: weibo.com/dshcsh

Osumnjičeni napadač Jin He je uhapšen dve nedelje kasnije i odgovaraće na sudu za pokušaj silovanja.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA