PRETE NAM POPLAVE ZA VIKEND: RHMZ najavio obilne padavine, Sektor za vanredne situacije u pripravnosti!

 
  • 2

Sektor za vanredne situacije MUP-a je shodno dobijenom upozorenju, obavestio komandante okružnih, gradskih i opštinskih štabova za vanredne situacije da preduzmu sve aktivnosti u sprovođenju preventivnih mera u sklopu sistema zaštite i spasavanja

Na osnovu dobijenog meteorološkog upozorenja od Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ), obilnije padavine očekuju se u nedelju u zapadnim i jugozapadnim krajevima Srbije, tokom noći, i u ponedeljak pre podne u jugoistočnim i istočnim krajevima.

Sektor za vanredne situacije MUP-a je shodno dobijenom upozorenju, obavestio komandante okružnih, gradskih i opštinskih štabova za vanredne situacije da preduzmu sve aktivnosti u sprovođenju operativnih i preventivnih mera u sklopu jedinstvenog sistema zaštite i spasavanja, posebno na odbrani od poplava na vodotokovima drugog reda i sprečavanju pojave "urbanih poplava".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora za vanredne situacije, zajedno sa ostalim nadležnim službama neprekidno prate stanje na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dokle bre vise...

    4. april 2015 | 20:18

    nista ne preduzimamo da nam se takve stvari vise ne desavaju.i dalje zatrpani kanali i sancevi.vazno je da pratimo, a sta pratimo, boga pitaj........

  • DH

    4. april 2015 | 21:44

    Samo secite sume..Pa jeftinije vam je grejanje na gas nego podle celu kucu da izgubite ili ne daj Boze poginete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA