Šleper udario dedu dok je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza

 
  • 1

Ovo je treća nesreća koja se desila u poslednjih 15 dana na magistralnom putu, u ulici Vladike Nikolaja u Valjevu, na mestima gde nema zaštitne ograde

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila na duplim trakama u blizini prodavnice "Forma ideale" teško je povređena jedna osoba.

Muškarca starog 60 godina, dok je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza, udario je šleper valjevskih registarskih oznaka.

Muškarac je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u valjevskoj bolnici. Ovo je treća nesreća koja se desila u poslednjih 15 dana na magistralnom putu, u ulici Vladike Nikolaja, na mestima gde nema zaštitne ograde, koja bi pešake trebalo da spreči da ulicu prelaze van pešačkog prelaza.

Sredinom marta teške povrede glave je zadobila K. M. (21) iz Valjeva, kad je na nju, dok je pretrčavala ulicu van pešačkog prelaza, u blizini nekadašnje klanice "Divci", naleteo autobus.

Nekoliko dana posle te nesreće na Duplim trakama u blizini semafora kod "Singidunuma" je povređen Ž. Đ. (17), koji je Duple trake prelazio van prešačkog prelaza. On je zadobio prelom noge.

(S. S.)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hm

    2. april 2015 | 13:51

    Koliko su pesaci poludeli u poslednje vreme! Ljudi sta vam je, nije vam zivot igrica?? Izlecu na kolovoz onako iza autobusa sa slusalicama u usima, niko nista ne gleda, prelaze na crveno, ma gde im se cefne. Strasno. Mnogo su bahati postali, a posle su nam vozaci krivi! Ja ni nemam dozvolu, u saobracaju ucestvujem iskljucivo kao pesak i moram da priznam da se pesaci mnogo nekulturni u saobracaju, a pritom rizikuju svoj zivot, nije nikakvo zezanje u pitanju. Vozac ce ulubiti auto, a pesak ce trpeti bol od povreda ili ne daj boze poginuti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA