HOROR U ŠKOLI: Trener udario dete u glavu!

Pojurio nas je govoreći najgore psovke. Sustigao me je preko ograde koja deli tribine i teren i snažno udario po glavi - priča dečak koga je trener brutalno napao

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Косово 1389
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • %#%

    03. april 2015 | 16:17

    Dan Ne znam da li je komentatoru DAN, sada noć ili stvarno dan. Ako je DAN, onda stvarno tako treba i da razume problematiku. Uhvatio se reči NASILJE pa nasilje. NIKO NORMALAN NIJE ZA NASILJE ali se stvar MORA ispitati. Ako vam neko satima PRKOSI šta biste vi, možda pevali neku pesmicu da zaspi. Ne odobravam udarac u glavu ali ako je čovek tako miran sigurno se kaje. Treba čuti i drugu decu. Današnja maloletnička delikvencija su VASPITNO- ZAPUŠTENA deca. Za svaki dečiji prekršaj, MORAJU se kazniti roditelji, da shvate, da se deca VOLE kao oči u glavi , ali se i kažnjavaju, za dobro njihovo a i svih nas. Decu ne donose RODE, nego se njima moraju BAVITI, a kad im nekada ne ulazi u glavu neka zabrana ili savet, pa nećete se valda IZVINJAVATI. Danas ima puno nezrelih roditelja za tako ODGOVORNU ulogu. Decu treba voleti, maziti i paziti a naravno i kažnjavati a ne samo KAO papagaj trubiti NASILJE pa nasilje i sve pod to podvoditi. To su GLUPOSTI I NEODGOVORNOST prema toj deci koja da mogu da rade sve, treba da žive SAMA, ili možda još bolje, da oni vaspitavaju roditelje.

  • &amp;$@

    03. april 2015 | 12:03

    Budna duša Sasvim ste u pravu sa komentarom. Niko normalan nije za NASILJE, naročito NE nad decom. Ali da su deca u tom uzrastu katastrofa // naravno ne sva// ne možemo negirati. Tu će se sada izmisliti 300 razloga da bi se osudio postupak, koji je krajnji rezultat, predhodnih zbivanja. Svi su nekada doživeli PSIHIČKO maltretiranje, što je verovatno bilo i ovde slučaj, od strane deteta. Šta kažu druga deca?. Postoje deca kojima roditelji 100 puta kažu nešto i oni ništa . Vaspitanje je STVAR roditelja, a ne SAMO GLUMITI BEZUSLOVNU zaštitu. Niko ne odobrava udaranje po glavi. Pojedina deca, i JESU TAKVA jer znaju da će biti UVEK u pravu. Takva odobravanja neće dovesti daleko, sutra su na redu roditelji kad ne budu ''dobri' 'a narod će se čuditi- odkud to. Ne odobravam nikako štrajk prosvetara, ali kad bi štrajkovali, zbog nevaspitanja dece, mislim da bi trajao i duže. Strašno je što neki roditelji glume ludilo, a ZNAJU šta su rodili jer pojedina deca ne znaju gde im je mesto, jer ih RODITELJI nisu naučili. Hvala Bogu imam TROJE dece, ali se uvek zna ko je roditelj. Puno ljudi je zaboravilo, šta to znači: lepo vaspitanje, jer je NEVASPITANJE na svakom koraku. Svi vide ovo bezakonje, koje morate priznati dolazi iz PORODICE.

  • dan

    02. april 2015 | 13:08

    Vidim da je ovde mnogima normalno da se dete fizicki povredi! To je zalosno! Sta je onda nasiljenad decom! Po tumacenju postojeceg zakona, i to od coveka koji je protiv novog, i najmanja povreda deteta je KRIVICNO delo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA