Ubila ga mrtva tašta dok joj je ukrašavao grob za Uskrs! (VIDEO)

 
  • 3

Policija iz Pensilvanije je u izveštaju objasnila da je spomenik pao na Stivena dok je klečao ispred njega, a za to vreme ga je supruga ukrašavala

Stiven Vojtak (74) je nesrećno preminuo na groblju u Pensilvaniji u ponedeljak ujutru kada je na njega pao nadgrobni spomenik njegove tašte!

Čovek se to jutro uputio ka groblju kako bi ukrasio spomenik za prestojeći praznik, ali je on, sticajem čudnih okolnosti, pao na njega i ubio ga na licu mesta.

Ed Kubilus je domar na groblju koji je objasnio da bračni par Vojtak svake godine na Uskrs ukrašava porodičnu grobnicu, ali da je ove godine nešto pošlo po zlu. Naime, nakon incidenta, Stivenova supruga je dotrčala do njega i zamolila ga za pomoć, jer je na njenog muža pao kamen.

Policija iz Pensilvanije je u izveštaju objasnila da je spomenik pao na Stivena dok je klečao ispred njega, a za to vreme ga je supruga ukrašavala.

Domar je potvrdio da je ova situacija moguća ukoliko je teren bio zamrznut, pa je došlo do odmrzavanja, što je prouzrokovalo da kamenje klizi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: liveleak.com)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA