PODVODILA ĆERKU (11) DILERU U ZAMENU ZA HEROIN: Naježićete se kad pročitate detalje ove priče

 
  • 5

Majka je navodno otišla u stan dilera (41), ostavila tamo svoju ćerku i vratila se po nju posle nekoliko sati. Muškarac je imao seks sa devojčicom i čak u nekim trenucima snimao ovaj stravični čin

Majka iz Sinsinatija osumnjičena je da je trgovala svojom ćerkom (11), tako što ju je terala na seks sa dilerom kako bi zauzvrat dobila heroin.

Ona je navodno otišla u stan muškarca (41) koji se bavi preprodajom droge, ostavila tamo svoju ćerku i vratila se po nju posle nekoliko sati. Diler je imao seks sa devojčicom i čak u nekim trenucima snimao ovaj stravični čin.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je čak ubrizgavala heroin i sopstvenoj ćerki.

- Svaki slučaj trgovine ljudima je strašan. Ali ovo je nešto najgore što sam ikad video - rekao je Majk Devajn, glavni tužilac Ohaja.

Foto: Hamilton County Sheriff's Office Foto: Hamilton County Sheriff's Office

Ejpril Korkoran (30) je optužena po 27 tačaka krivične optužnice, među kojima je saučesništvo u silovanju, saučesništvo u nametanju seksualnih usluga, ugrožavanje dece, trgovina ljudima i učešće u umešanosti drugih u poslove sa drogom.

(Telegraf.rs/ Izvor: cincinnati.com)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA