ĆERKA MI JE SILOVANA DOK JE BILA DROGIRANA: Stravični detalji iz života devojke koja je ubijena na Medakoviću!

 
  • 0

Prema rečima Zumbule Cvetković majke nastradale Aleksandre Antić, brat od staratelja njene ćerke spavao je sa nesrećnom devojkom dok je bila pod dejstvom droge i sve je to snimio telefonom

Majka Aleksandre Antić (23) koja je ubijena 7. marta u beogradskom naselju Medaković, Zumbula Cvetković, za njenu smrt krivi njenog staratelja J. A. dodajući i da ju je njegov brat silovao dok je bila drogirana.

HTELI DA UBIJU ELIZABETU, A UBILI ALEKSANDRU: Novi detalji zločina u Beogradu

- Ja krivim njenog oca što je ona danas mrtva. On joj čak i nije otac nego staratelj. Ja sam bila maloletna kada sam je rodila, pa ju je majka dala na usvajanje J. A. i njegovoj pokojnoj supruzi, koja je sestra mog bivšeg muža. Ona je volela Aleksandru i sve dok je bila živa brinula je o njoj. Nažalost, ona i J. A. nisu imali decu pa su usvojili moju ćerku - u očaju priča Zumbula za Naše novine, pa dodaje:

STRAVIČNA SMRT: Aleksandru krvnički po glavi palicom udarao bivši dečko?

- Ne mogu da razumem da je J. A. koji stalno priča da je on Aleksandrin otac, pustio dete da izađe iz kuće s tim momcima. Koliko su je samo puta tukli. Dolazila je kući pretučena, a on bi posle puštao te koji su je povređivali da ulaze u njegovu kuću i laže da je bivši policajac. Nikada ništa u životu nije radio.

Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo

UNUK ME JE PITAO "GDE JE MOJA MAMA": Potresna ispovest oca ubijene Aleksandre

Ona je takođe optužila i rođenog brata J. A. da je prošle godine silovao Aleksandru.

- Njegov brat je spavao s mojom ćerkom dok je bila drogirana. Ispričala mi je to i ja sam sve prijavila policiji. Policija je tog čoveka pozvala i on mi je čak pokazao snimak, pošto je snimao dok je spavao s njom. Međutim, Aleksandra nije htela da ga tuži da se ne bi zamerila ocu. Pošto je bila punoletna, ja nisam mogla ništa da uradim i nisam mogla da je zaštitim - kaže majka nastradale.

Zumbula je istkala da ju je ćerka molila da se preseli da živi u baraci pored Antićeve, kako bi bila uz nju.

Foto-Ilustracija: Profimedia Foto-Ilustracija: Profimedia

- Ja sam pobegla od ćerke kada je počela da se drogira. Nisam mogla to da podnesem, a nisam znala kako da joj pomognem. Dešavalo se da po celu noć ne spavam da bih nju čuvala da ne poseže za drogom. Nekad bih zatvorila oči na koji minut, a ona bi već stigla da zabode iglu i da se uradi. Međutim, pričala mi je da je otac maltretira i da joj treba moja pomoć, molila me je da budem pored nje, tako da sam od J. A. kupila baraku pored njegove i preselila se tamo pre dve godine - kaže majka i nastavlja:

- Otac ju je terao da me psuje, da se svađa sa mnom, htela je čak i da se bijemo. Aleksandra je saznala da sam je ja rodila kada je imala devet godina. Njen pravi otac živi u Francuskoj, a kada je čuo da ima ćerku, hteo je da dođe i da je uzme da živi kod njega, ali mu J. A. i njegovi nisu dali. Mesec dana pre nego što je ubijena moja ćerka je htela da ide kod oca u Francusku, ali je nisu pustili.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA