Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ogi
Nema veze kako se zove,samo nek je hladno kiselo mlijeko i neces morati da ga zoves,sam ce doci.
TT
Sve su drugo pitice ali burek je pitac. U suštini burek je pita sa mesom, sirnica sa sirom, zeljanica sa zeljem, krompiruša sa krompirom isl. Dakle osnovni sastav pite je bitan a ne njen oblik. Bolje da se u ovakvim stvarima ističemo na ovim prostorima Balkana nego po nekim lošim, ratnim isl. Pozdrav svim ljubiteljima bureka i pita, pa ko bolje i ukusnije...njemu dodatna čast a nama slast.
ljuba
Kod nas u Vranje ovoj se vika BANICA i nema veze s burek.Svaka cast na Nislije za burek-nema bolji, ali svrni u Vranje i ce probas i ce vidis sto je prava banica!