CIPRAS POSLAO PISMO MERKELOVOJ: Evo šta sve piše u njemu!

"Ovim pismom vas pozivam da ne dozvolite da mali problem sa prilivom novca i određena 'institucionalna inertnost' prerastu u veliki problem za Grčku i Evropu", napisao je Cipras

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • нели

    23. mart 2015 | 22:57

    То није у реду. То је многима познато, који су савали новац на дуг. Прво моли куми. Онда цеш бити резил за свој новац. На крају ти се још прети. Што питаш да ти се врати. Ја мислим 12. Милиона грка. Да поједе толике цифре и још да све могуће проба да неврати. Они за мене немају никако поштовање. Дису друге државе. Шпанија,Португалија , италија и.т.д ко њима помаже. Већ 5г. Се са њима разговара тамо вамо. Они уопште немисле да врачају, него још врачају у деценије које крин. Ту Бог неможе бити више паметан. 2000 године кад је код њих била љетна олипиада. Сећалите ли се оних снимака. Колико је то коштало. У свако цену хтели су да добију ту олипиада. Знате ли како та места данас изгледају? Видео сам у живо. Људи не верујете ми видите у интернету. Сарајево је прошло рат, тако неозгледа. Све је пропало. Незнам шта да и се да. Пиши пропало. Тај вирус је не изљечив. Био сам свуда у грчкој. Ферије и пословно. Пре 20. И сад исто скоро. Све. Ни мм није напред. Они су прешли стварно све. Није ме на крају ништа за немају. Неживим тамо. Али. Ангела доста и толерише. Ипак је жена. Да је стари шмид или кол. Виде ли би они те милиарде мало морген.

  • Љиљана

    23. mart 2015 | 14:09

    Наставак реформи = претворити народ у робље. Штеди, не једи, не пиј и ради док не скончаш, то су реформе, а ми желимо у такво друштво? Задужити унапред колико генерација, а не давати младима шансу за запослењем? Срамно, а народу се дају лажна обећања да ће бити боље - никад више. Што је било - било је.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA