Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
dd
Zasto je uopste bitno odakle Srbiji jabuke , ako im odgovara cena, kvalitet i zdravstvena ispravnost,sve ostalo je trzisna snalazljivost sto se radi u celom svetu.Ukolikosmo sposobni da prodamo nase i tudje jabuke to je nasa stvar , tp ruse netreba da se tice ukoliko su ispunjeni svi uslovi ( cena.kvalitet,ydravstvena ispravnost).
anđeo
Šta je uopšte više srpsko u Srbiji? Šta je više ostalo u skladu sa imenom koje nosi država? Isto važi i za voće, ko zna čije voće se podmeće u naš izvoz kao još jedno kukavičje jaje.
Љиљана
Па како нас није срамота. Ништа поштено незнамо. Сами себи одмажемо.