IZLOŽBA BUDUĆNOSTI: Jednostavno morate da je posetite. Evo zbog čega (FOTO)

 
  • 0

Izložbu završnih radova master programa Dizajna novih medija čini sedam interaktivnih instalacija, i po prvi put objedinjeno prikazuje projekte realizovane u toku prethodnih pet godina, koliko program postoji

Otvaranje izložbe studentskih master radova interaktivnih i novih medija pod nazivom "Experiential Design" planirana je za 21. mart u UK Parobrod (Kapetan Mišina 16) sa početkom u 20 časova.

Izložbu završnih radova master programa Dizajna novih medija čini sedam interaktivnih instalacija, i po prvi put objedinjeno prikazuje projekte realizovane u toku prethodnih pet godina, koliko program postoji.

- Kroz eksperimentisanje sa različitim modalitetima interaktivnosti i angažovanja publike, studenti razvijaju ključne veštine i talente. Istovremeno, istražuju sopstvenu emocionalnost i estetski izraz, koji im kombinovano pomažu u dostizanju krajnjeg cilja - koncipiranja, kreiranja i produkcije projekata iz oblasti novih medija, najčešće u vidu vizuelnih intervencija u prostoru - smatra profesor novih medija Mitar Marinović.

Foto: Promo / UK Parobrod Foto: Promo / UK Parobrod

Posetioci će biti u prilici da aktivno učestvuju u realizovanim projektima, iskuse inovativne vidove interaktivnosti, kao i da se upoznaju sa kreativnim procesima, tehnologijama i etapama razvoja studentskih konceptualnih zamisli i eksponata.

Foto: Promo / UK Parobrod Foto: Promo / UK Parobrod

Poslednjeg dana izložbe "Experiential Design", tačnije 31. marta, biće održana tribina o novim i interaktivnim medijima i njihovom razvoju.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA