Studentkinja sa Pravnog fakulteta vređa, psuje i preti "lomljenjem kostiju"! (FOTO)

 
  • 59

Na pitanje kako se prepoznala na toj slici, i kako zna da je to upravo ona ta "polugola studentkinja", izvesna I.A. je odgovorila gomilom uvreda i pretnjama da neko treba da nam "polomi kosti"

Nakon objavljenog teksta o gotovo polugoloj studentkinji koja se u ovako neobičnom izdanju za pojmove Javnih ustanova pojavila na Pravnom fakultetu, redakciju portala Telegraf je kontaktirala osoba, koja tvrdi da je na slici upravo ona. Iako njen identitet, kao ni fotografija lica nigde nisu objavljeni, izvesna I.A. je, uz pretnju tužbom zatražila da hitno uklonimo tekst i fotografiju sa našeg portala, ali je, uz ovu najavu, buduća pravnica upotrebila psovke, uvrede i pretnje "lomljenjem kostiju".

Polugola došla na ispit na Pravnom fakultetu u Beogradu! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje kako se prepoznala na toj slici kada nigde u tekstu nismo objavili njen identitet, I.A. i na poziv da bude gost naše redakcije gde može da objasni da način oblačenje ne znači da je neko lošiji student je uzvratila gomilom uvreda i pretnjama, za koje kao buduća pravnica mora da zna da su kažnjive po zakonu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Možemo da vam ponudimo, da ukoliko ste raspoloženi, budete gost naše redakcije. Ukoliko želite, možemo i putem telefona da uzmemo vašu izjavu na tu temu ili da to uradimo na način na koji vama odgovara - stoji između ostalog u pozivu koji smo uputili osobi "s druge strane mejla", a koja tvrdi da je ona osoba sa sporne fotografije.

Njoj se, međutim, to uopšte nije sviđalo, pa je uzvratila vulgarnim pismom punim psovki, uvreda i pretnji:

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Meni ne treba izlaženje u susret tako da ja budem u javnosti, jer me to ne zanima... Kapiraš da ne želim vaše j*bene novine koje niko ne čita dok ne objavite ovako nešto izmišljeno... Da sam želela da budem javna ličnost, bila bih na milion drugih načina, ali ne želim. Želim da budem obična osoba, koja se oblači i živi kako hoće, i da nema takvih debila poput tebe, da to smatraju za vest, koja nekoga zanima... Pišite o ljudima koji su pristali da budu javne ličnosti, i koji su spremni na to, ja nisam. Kretenčino glupa, treba neko da ti polomi koske, da bi prestao da izmišljaš više i se*eš više po tvojim glupim novinama - glasio je odgovor.

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    19. mart 2015 | 16:35

    Devojko pre svega stidi se svog recnika, niko normalan ne bi mogao da ode na fakultet tako obučen....

  • Nixi

    19. mart 2015 | 16:52

    Ja kad hoću da uđem u neku ustanovu u šorcu i majici na bratele,to je neukusno oblačenje. Moram da imam barem bermude koje idu ispod kolena i majicu sa rukavima,a kad neka ženska obuče majicu sa dekolteom ili bratele gde su joj sise "na izvolte",suknjicu ili šorc gde joj ispadne pola dupeta,to je ok,ona je obučena u skladu sa propisima i pravilima.

  • Suza

    19. mart 2015 | 17:25

    Vrlo recita, ocigledno nacitana i vaspitana mlada "dama".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA