Polomio je obe ruke srednjoškolcu u Nišu, sad će morati da odgovara za to!

 
  • 3

Nemanja Janković tvrdi da ga je A.N. napao bez ikakvog povoda metalnom palicom i polomio mu obe ruke dok je pokušavao da od njegovih udaraca zaštiti glavu

Osamnaestogodišnji A. N, učenik mašinsko tehničke škole "15. maj" u Nišu koji je u utorak brutalno pretukao svog vršnjaka Nemanju Jankovića, maturanta tehničke škole "12. februar", juče je uhapšen.

A. N. je identifikovan odmah nakon što je napao Jankovića i saslušan u policiji, ali je Osnovno javno tužilaštvo smatralo da nema osnova za određivanje pritvora, pa je pušten da se brani sa slobode.

Međutim, kako je ovaj događaj izazvao veliko uznemirenje javnosti, A.N. je uhapšen i s krivičnom prijavom za nanošenje teških telesnih povreda priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

POLOMIO MU OBE RUKE: Niški srednjoškolac metalnom palicom brutalno pretukao vršnjaka! (FOTO)

Nemanja Janković je izjavio da ga je A.N. napao bez ikakvog povoda metalnom palicom i polomio mu obe ruke dok je pokušavao da od njegovih udaraca zaštiti glavu. Prema Jankovićevim navodima, A.N. je samo izvršilac premlaćivanja koje je naručio drugi dečak sa kojim je Janković godinama u lošim odnosima.

Rukovodstva škola koje pohadjaju napadač i žrtva potvrdila su da je Nemanja dobar, a njegov napadač problematičan učenik. Roditelji pretučenog Jankovića najavili su da će insistirati da napadač na njihovog sina dobije maksimalnu kaznu.

(D. K.)

Video: Predivna priča o spasavanju zaštićene i ugrožene vrste: "Vrtela se kao vitez Koja nasred puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • South

    19. mart 2015 | 16:17

    Zar je trebalo da se tek posle pritiska javnosti uhapsi napadač,sramota!

  • Suza

    19. mart 2015 | 18:15

    Ovo je trebalo da se dogodi odmah a ne posle clanka u stampi. Sta je bilo sa "naruciocem" batina? Nadam se i njegovom hapsenju, jer on je inicijator.

  • Haha

    20. mart 2015 | 10:32

    Da je moje dete u pitanju ubio bih oba ova manijaka oko da mi netrepne. Takvi ljudi nezasluzuju da zive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA