OTMIČARI SRPSKE DEVOJČICE OSUĐIVANI I U FRANCUSKOJ: Evo za šta su robijali tamo

 
  • 2

Otmičari male M. P. već su bili osuđivani, navodi se u Interpolovoj evidenciji upućenoj Srbiji. Oni su poznati francuskoj policiji zbog čestih krađa i uništavanja tuđih stvari

Otmičari dvogodišnje M. P. u Francuskoj su osuđivani zbog krađa i uništenja tuđih stvari.

Iz krivične evidencije koja je preko Interpola upućena Srbiji vidi se da su Sandrin Goren (50) i njen suprug Mišel Sebastijan (46) odranije poznati francuskoj policiji. Treća osumnjičena, Kristel, nije kažnjavana.

IMA LI OVO VEZE S OTMICOM DEVOJČICE U BEOGRADU? I u Sarajevu pokušali da otmu dečaka!

Oni su u Tužilaštvu za organizovani kriminal ponovili da su dete oteli zbog sudskog postupka za starateljstvo deteta Kristel Eje, a da su kasnije planirali da je vrate.

- Devojčicu smo uzeli zbog DNK analize, da bi se pokazalo da suprug moje ćerke nije biološki otac deteta. Posle toga smo nameravali da dete vratimo u Srbiju - rekla je Sandrin Goren pred Tužilaštvom.

EMOTIVNA ISPOVEST HEROJA - POLICAJCA: Jurili smo KAO LUDI za otmičarima male Maše. Uhvatili smo ih kada su HTELI DA JE UBIJU!

U policiji sumnjaju u istinitost ovih tvrdnji i smatraju da je akcija već unapred bila organizovana.

Advokat koji brani Mišela Sebastijana, Gordana Čekić, kaže da će morati s okrivljenima da dogovori kakvu odbranu žele da iznesu budući da se Mišel branio ćutanjem.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA