PUCAO JE IZ PUŠKE NA MENE I PRETIO MI NOŽEM POD GRLOM: Stravična ispovest doktorke Borislavke

 
  • 3

Nasilnom doktoru je policija oduzela četiri puške, jedan pištolj i zajedno s Borislavkom je odvežen u policijsku stanicu. Borislavka je ispričala da joj je bivši suprug pretio "nožem pod grlo" i napravio joj hematom na ruci

Zamenik direktora Zdravstvenog centra Zaječar doktor Jovan Stevanović pre nekoliko dana napao je svoju bivšu suprugu doktorku Borislavku Stevanović, pneumofiziologa u istoj ustanovi, i pretukao je toliko jako da je morala da interveniše zaječarska policija.

Nasilnom doktoru je policija oduzela četiri puške, jedan pištolj i zajedno s Borislavkom je odvezen u policijsku stanicu. Borislavka je za Alo ispričala da joj je bivši suprug pretio "nožem pod grlo" i napravio joj hematom na ruci.

Porodično nasilje prema njenim rečima traje od 2007. godine, kad je Jovan pucao iz puške u nju.

- On već tri godine ima ljubavnicu u zdravstvenom centru Danijelu Ristić, načelnicu računovodstva, što je jedan od razloga zbog čega sam se od njega razvela 28. januara ove godine. Još živimo u istom stanu u Zaječaaru, jer smo se sudski sporazumeli da budem tu do novembra, kad idem u penziju. Sad sam, priznajem, preplašena. Jer te večeri, kad je intervenisala policija, on je počeo da mi se unosi u lice, da mi govori da sam đubre i grubo me gura. Na ruci mi je napravio hematom. Pozvala sam policiju - ispričala je Borislavka Stevanović.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

 

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA