USPEO JE NEVEROVATNO: Rekli su mu da nikad više neće hodati. Onda se desilo čudo! (VIDEO)

 
  • 1

Priča o čoveku koji je snagom svoje volje, uz pomoć joga instruktora i zahvaljujući veri u sebe, uspeo da prohoda, iako su prve prognoze bile crne

Artur (47) je ratni veteran. Bio je povređen u Zalivskom ratu, nakon što je pao iz padobrana. Lekari su mu rekli da nikada neće prohodati i da neće moći da ide bez pomagala.

Odustao je od snova da će mu ikad biti bolje.

- Pad iz visina zaplatile su moja leđa i noge. Ostao sam invalid, odjednom sam počeo da se gojim.  Previše. Zar i vi ne biste odustali u toj situaciji - izjavio je Artur.

Pokušavao je sa svim vežbama i svim majstorima joge. Ništa nije pomagalo dok se nije pojavio njegov spasitelj - Dajmond Dalas.

Dalas je verovao u njega i kad on nije u samog sebe i to mu je pomoglo da se svakodnevno trudi, vežba, korak po korak, pokret po pokret. Svakim danom se osećao sve bolje, bio je pokretniji i brži.

Izgubio je 100 funti za 6 meseci, ali što je mnogo važnije izgubio je kilograme i počeo da se kreće bez pomagala. Ne samo da se kreće već i da trči. A za sve to je zaslužan njegov učitelj i duhovna podrška Dajmond Dalas.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA