DOBRO POGLEDAJTE OVOG DEČAKA: Izbacili su ga iz škole zbog frizure. Vidite li zašto? (VIDEO)

 
  • 23

Iz osnovne škole u Velikoj Britaniji su se oglasili i objasnili da oni postavljalju visoke standarde koji se moraju poštovati. Oni smatraju da učenici i roditelji moraju tih pravila da budu svesni čim su upisali dete u školu

Svaki dečak tokom svog odrastanja izabere nekog uzora kojem se divi i teži da ga imitira u svemu. Tako je i sa Tomom Moselejem (10) iz Velike Britanije koji je iskopirao frizuru Serhia Aguera, fudbalera Mančester sitija.

Ovakva frizura je izvazvala brojne negativne komentare u osnovnoj školi u Vintonu, pa je na dan svog rođendana izbačen. Kako bi ova odluka školskog veća bila poništena on će morati da promeni frizuru ili je prekrije kapom.

Njegovi roditelji, Lisa (39) i Kirk (43) ne odobravaju ovu odluku, ali su odlučili da ga ne šalju na nastavu jer je jako glupo da na časovima sedi sa kapom na glavi.

- Odlučili smo da ga ne šaljemo u školu jer je neprimereno da na časovima sedi sa kapom na glavi - objasnili su roditelji.

Iz škole su se oglasili i objasnili da oni postavljalju visoke standarde koji se moraju poštovati. Oni smatraju da učenici i roditelji moraju tih pravila da budu svesni čim su upisali dete u školu.

- Naš posao je da odredimo pravila za učenike i profesore koja moraju da poštuju ukoliko žele da rade i pohađaju ovu školu - objasnio je direktor Šeril Foks.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    26. februar 2015 | 15:28

    A kod nas ismevaju nastavnike na drustvenim mrezama i opet su nastavnici krivi jer su se pobunili!

  • dane

    26. februar 2015 | 14:45

    Bravo za skolu, i mi treba da se vratimo radnim keceljama i disciplini, skola je temelj drustva a ne prcija pojedinca.

  • 26. februar 2015 | 14:35

    A sta je sporno kod frizure? Extra je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA