NAPALJENA PROFESORKA IZBAČENA IZ ŠKOLE: Više nikad neće imati seks sa učenikom!

 
  • 2

Protiv nje je podignuta optužnica, a na ročištu je priznala da je odnos koji je imala sa tinejdžerom bio neprikladan i da joj je sada krivo što je to uradila

Mlada učiteljica Rut Vaugan (24) iz Rutlanda u Velikoj Britaniji je započela aferu sa učenikom iz prestižnog britanskog internata u kojem je radila, a čim je avantura otkrivena vlasti su joj zabranile da predaje u sličnim školama. 

Ona je uplovila u vezu sa 18-godišnjakom 2013. godine kada su razmenili brojeve i prvi put se poljubili. Međutim, kada su je optužili da je imala seks sa njim, ona je to žestoko porekla.

Protiv nje je podignuta optužnica a na ročištu je priznala da je odnos koji je imala sa tinejdžerom bio neprikladan i da joj je sada krivo što je to uradila.

Rut je na sudu proglašena krivom zbog neprofesionalnog ponašanja i ljubavne veze sa učenikom u internatu u Engleskoj.

Takođe, zbog kršenja rizgoroznih pravila koje se navode u ugovoru prilikom zapošljavanja u ovakvim školama njoj će nadalje biti zabranjen rad u istim.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    26. februar 2015 | 11:41

    Pa nije mnogo starija od ucenika a on punoletan.

  • radovan

    25. februar 2015 | 13:29

    PRIZNALA I SAD SE KAJE STO JE TO URADILA LAZE NEGO JE TO TIPICNI ANGLOSAKSONSKI ZAKON CIM SE PODNESE PRIJAVA NEMA OROVERE DAL SI KRIV NEGO KAO MALA DECA PRIZNAJ DA BI TI OPROSTILI KAO ONO SHVATIO SAM DA SAM POGRESIO POPRAVICU SE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA