ISPOVEST DOKTORKE KOJA JE URADILA CARSKI REZ TRUDNICI: Nisam mogla da spasem život svojoj prijateljici!

- Radim 25 godina, a kod Sonje Miladinović je bila jedna od najtežih komplikacija koje sam videla - kaže ginekolog akušer Maša Ilić Marić, koja je uradila carski rez

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika $@$
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sasa

    22. februar 2015 | 00:07

    Ja bih samo dao svoj komentar ne samo u vezi ginekologa akusera Mase ilic Maric!Opste poznato je naime da u Cuprijskom porodilistu ima najvise porodjaja carskim rezom!ja sam postao roditelj pre 5 ipo meseci i mogu da vam kazem da je porodjaj uradjen u Jagodini,prirodnim putem!primetio sam da tamosnji doktori ne forsiraju carski rez,kao njihove kolege iz Cuprije!pa bih posavetovao supruga pokojne Sonje da istera pravdu do kraja!jer 25 god. nije garancija uspeha i propusta je sigurno bilo!cim je doktorka uputila pacijentkinju za BG i to na VMA po automatizmu znaci da je napravljen propust i to bi trebalo ispitati veoma dobro!Svi ginekolozi vode trudnoce privatno i ako pacijentkinja kojim slucajem dodje kod nekog drugog na porodjaj njoj porodjaj protekne tesko sa velikim mukama,tako da sa ogromnom traumom nastavlja zivot i vise joj nikad ne pada na pamet da ostane u drugom stanju.tu se postavlja jedno drugo pitanje,pitanje nataliteta jer smo svedoci da nas je sve manje!strasno da pacijenti umiru od trovanja i sepse u ovom savremenom 21 veku!

  • Ivana

    21. februar 2015 | 22:35

    Smesno je traziti odgovornost od doktorke.Smrt je nastupila posle tri meseca a ne tri dana.U sali sa pacijentkinjom nije bio samo jedan lekar vec ceo tim.Doktorka Masa mi je vodila dve trudnoce koje su prosle bez ikakvih problema.Njena strucnost ne moze da se dovede u pitanje.Bila sam prezadovoljna saradnjom sa doktorkom.Preporucila sam je i svojim prijateljicama koje su takodje prezadovoljne odnosom sa doktorkom.Uvek je otvorena za svaki vid razgovora,da da savet odgovori na svako pitanje.Kada bih opet ostala trudna opet bi mi trudnocu vodila dr.Masa,a takvo misljenje ima i vecina njenih pacijenata.Takvog lekara je tesko naci danas,sa pacijentom je pre svega prijatelj,a tek onda lekar sto ide u prilog tome da od sujete nema nista.Na doktorku su se sada okomili ljudi koji mogu samo da joj zavide na njenoj strucnosti,harizmi....

  • Milan

    21. februar 2015 | 19:33

    niko i nije rekao da je potrebna extremna gojaznost da bi nastao zdravstveni problem, niti je ova doktorka rekla da je cela utroba pod salom, vec je to jos jedan faktor koji utice na raznorazne zdravstvene probleme, ovde gojaznost ima veze sa 4 reza a ne sa datom situacijom, ako znate da se preporucuju dva carska znate i da je ova zena pored dva carska imala jos dve operacije trbusne kile, samim tim je vec imala problem. Na kraju krajeva, zena nije preminula posle 3/4 dana vec nakon 3 meseca i nije preminula od ginekoloskih problema vec od sepse i embolije, sepsa ne stoji 3 meseca, znaci javila se tih nazalost poslednjih dana, znaci da neko od tih lekara nije odradio svoj posao... da je krivo osoblje cuprijske bolnice i da nisu uradili sve sto je u njihovoj moci zena bi preminula nakon par dana, deset dana, mesec a ne nakon tri meseca... ne branim nikog samo razmislite realno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA