EVO ŠTA U STVARI JEDETE U PEKARAMA: Posle ispovesti bivše pekarke smučiće vam se život!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Milamile
Najgore sto mozete pojesti u restoranu je ubica gospodin pohovani.Izbegavajte fritezu, retko gde se redovno i propisano menja ulje, koje god da koriste.Punjenu hranu to je takodje losijeg kvaliteta, to punjenje bude uglavnom nes5o sto je preteklo, giros, piletina moze i da pocrni promeni miris, pa je marinada posle visecasovnog potapanja izvuce i finis pecenje koji naglasi dodatno miris zacina...ima toliko toga.Kada radim u restoranu i sama radim savesno, ali izbegavam restoransku hranu bas iz tog razloga sto nismo svi isti...moze da prodje neko predjelo, tu se barem vidi kada je meso seceno i u kom je stanju, a spoljasnost npr. komada je mnogo manje zlo od npr bureka i neurednih pekara...
jelena
Ja radim u pekari u odeljenu gde se prave peciva koja se kasnije zamzavaju i takva idu u radnje.Mogu vam reci da je higijena na nivou.ono sto padne na pod se odlaze sa strane zbog bakterija i nikad al nikad se ne vrati medju ostale.ali se to testo dalje salje na odeljenje sa hlebom gde se te bakterije prilikom p[ecenja uniste.i pravim pice i pecurke se vade rupicastom kasikom u drugu posudu te se operu.i nema nikakvih buba niti miseva a kamoli pacova.jer gazda uredno zove te ljude sto deratizuju prostorije.
Mama
Ma sve kad se gurne u rernu na200c crkava.