SUPRUGA OBRENA ZIROJEVIĆA: Gledali smo vesti i komentarisali da je to ubistvo mogao samo monstrum da učini!

 
  • 18

- Nisam znala šta se dogodilo u stanu nekoliko sati pre nego što sam se vratila sa posla. Sećam se da sam za ubistvo Mašulovića, koga sam poznavala, čula na televiziji. Obren i ja smo gledali vesti i zajedno smo kometarisali kako je to mogao da mu učini samo monstrum ili ludak - izjavila je supruga Obrena Zirojevića (35), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio komšiju Draga Mašulovića

Supruga Obrena Zirojevića (35), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio komšiju Draga Mašulovića (61) i isekao njegovo telo na delove, izjavila je na saslušanju pred tužiocem da se Obren ponašao uobičajeno nakon zločina i da se zajedno sa njom čudio svireposti zločina.

- Nisam znala šta se dogodilo u stanu nekoliko sati pre nego što sam se vratila sa posla. Sećam se da sam za ubistvo Mašulovića, koga sam poznavala, čula na televiziji. Obren i  ja smo gledali vesti i zajedno smo kometarisali kako je to mogao da mu učini samo monstrum ili ludak - ispričala je ona, kako navode nezvanični izvori.

MONSTRUM ZIROJEVIĆ: Ja sam psihički bolestan, nije mi dobro!

Ona je nakon saslušanja kod tužioca puštena. Pre nego što je pronađeno telo Draga Mašulovića, Obrenova supruga je primetila da su stvari u kupatilu pomerane i da se osećala kiselina.

- Muž mi je rekao da mu je toga dana bilo loše, da je povraćao i da je zbog toga celo kupatilo očistio kiselinom - ispričala je ona.

Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV, Facebook Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV, Facebook

ODSEČENE BUTINE ŽRTVE SAKRIO OD ŽENE: Novi jezivi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju (VIDEO)

Pored Obrenove supruge, takođe je nakon saslušanja pušten i njegov brat, koji je rekao da sa Obrenom nije bio u dobrim odnosima i da je on svojim postupkom uništio celu porodicu.

(Telegraf.rs)

Video: Kiša izazvala poplave i odrone, grad blokiran: Dramatični snimak iz Jablanice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. februar 2015 | 00:41

    Nije lud zeli da se izvuce samo smrtna kazna

  • TAXIDRIVER

    14. februar 2015 | 01:05

    Kakav je to mozak koji moze da secka coveka i posle glumi briznog muza i oca ovaj je gori od Dzihadista samo fali da je to sve snimao i poslao porodici zrtve,reci samo STRASNO,STRASNO,STRASNO sta sve hoda medju nama.

  • /@/

    14. februar 2015 | 08:05

    Unistio je sad i svoju porodicu kakav je i ona sok dozivkela kad je saznala sta je uradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA