KRVAVA DRAMA U POŽAREVCU: Sekirom polomila svekrvi lobanju posle svađe!

 
  • 14

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući Stokića kada je posle burne svađe Gvozdena Stokić (67) sekirom udarila Nadežda Stokić (87) u glavu. Zdravstveno stanje starice je za sada stabilno iako je zadobila frakturu lobanje

Grozdana Stokić (67) iz Požarevca sekirom je udarila u glavu svoju svekrvu Nadeždu Stokić (87) i polomila joj lobanju. Nadežda je sa teškim povredama opasnim po život prebačena u beogradski Klinički centar.

Kako piše "Informer", krvava drama se odigrala u porodičnoj kući Stokića na Lužičkom putu pre tri dana. Snaja i svekrva, koje se godinama nisu slagale, posvađale su se pre tragičnog doađaja. Gvozdana je zatim uzela iz obližnje prostorije sekiru, vratila se u prostoriju i udarila snaju jako po glavi.

U šoku zbog onoga što je uradila, Grozdana je otišla u Opštu bolnicu i odatle odmah pozvala muža koji je majku prevezao u bolnicu. Zdravstveno stanje starice je za sada stabilno iako je zadobila frakturu lobanje, kažu lekari koji još uvek ne mogu da utvrde da li je životno ugrožena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Istraga policije još uvek je u toku. Prema rečima komšija svekrva i snaja su se često svađale.

- Nadežda je stalno prebacivala Grozdani da nije dobra žena i domaćica i da je njen sin mogao da nađe bolju. Ova je to godinama  trpela. ali sada očigledno više nije mogla da izdrži, pa je izgubila kontrolu i napala svekrvu - pričaju komšije.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanka

    13. februar 2015 | 07:53

    To su tipicne nase svekrve. Ceo zivot prigovaraju snaji a ovaj slager "mogao je da nadje bolju" vec je toliko uobicajen da ga 90% nasih svekrva ponavlja. Ne interesuje njih sto snaje imaju sa njihovim sinovima decu pa i unuke,one samo mlataraju tim svojim jezicima.

  • RS

    13. februar 2015 | 05:32

    mala moja to su samo bajke, da se vole svekrve i snajke...

  • Darko 100%

    13. februar 2015 | 00:59

    Sve nekako kako kazem ,uvek se nekako komentari pokazu tacni ,pogledaj te moj komentar molim vas koji sam dao 9.02.u naslovu teksta:PIJANA SNAJKA UDARILA SVEKRVU CEKICEM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA