NIJE MOGAO DA PODNESE BOL: Oficir u penziji ubio se zbog raka u Ćupriji

 
  • 6

U momentu samoubistva Predraga Aleksića (67) u stanu se nalazila njegova supruga koja je odmah alarmirala komšije i policiju. Predragu nije bilo pomoći, ali istražni organi nisu naložili obdukciju jer je nesumnjivo da je reč o samoubistvu

Kapetan prve klase u penziji Predrag Aleksić (67) pucao je sebi danas u glavu iz svog pištolja oko 14.40 sati u svom stanu u Ćupriji u Ulici Danila Dimitrijevića. Vojni penzioner, tvrde komšije, ubio se zbog bolesti jer je imao rak grla i više nije mogao da podnese bol.

U momentu samoubistva u stanu se nalazila njegova supruga koja je odmah alarmirala komšije i policiju. Predragu nije bilo pomoći, ali istražni organi nisu naložili obdukciju jer je nesumnjivo da je reč o samoubistvu.

SAMOUBISTVO U ĆUPRIJI: Ubio se hicem iz pištolja!

Komšije ove porodice ističu da su Aleksići živeli sami. Nisu imali dece, pa je za Predraga veliko opterećenje bila i psihička bolest njegove supruge, koja se lečila od šizofrenije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- On sam bio je u poslednjoj fazi teške maligne bolesti. Trpeo je strašne bolove. Vidno je oslabio, zamarao se, jedva se kretao... Brinuo je i o svojoj supruzi, a jedva je mogao da brine i o sebi. Očigledno da je samoubistvom rešio da sebi prekrati muke - pričaju komšije.

(Z.R.P.)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sm

    12. februar 2015 | 20:21

    Nek mu je laka zemlja.

  • Autor

    12. februar 2015 | 21:36

    jadan čovek,bar da je istrpeo do kraja, samoubistvo nije rešenje,ali žao mi ga je. Neka mu je laka zemlja, ako je digao ruķu ne šebe zbog bolova onda mora da su stvarno bili strašni. A šta će sad tek ta jadna bolesna žena?

  • Aleksa SD

    13. februar 2015 | 08:57

    Gledao sam kako mi baka i majka umiru od raka. Lecile su se i operisale po 5 godina..muke su strasne. Ni "trodoni" ni morfijum nisu pomagali u smanjenju bolova. Jednostavno covek nije u stanju da funkcionise, tesko je i videti tako nesto. Ne daj Boze nikom. Razumem potez jadnog coveka..isto bih uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA