MOJ MUŽ JE GLEDAO KAKO GORI NAŠ BRANISLAV: Potresna ispovest majke koja je izgubila sina u Sibiru

 
  • 3

Slađana Arsić, majka nastradalog Branislava (22) u Sibiru, kaže da ga nije videla godinu dana, a da je njen suprug Lazar pokušao da spasi sina i brata iz požara, ali da nije mogao ništa da učini i da je od tada na lekovima za smirenje

Slađana Arsić, supruga Lazara čiji su sin Branislav i brat izgoreli u požaru koji se dogodio u Sibiru, kaže da je njen muž u potpunom šoku, pije lekove za smirenje i skoro da ne progovara. Pokušao je da spasi dete, ali nije mogao ništa da učini, jer je baraka u kojoj su on i Miroslav spavali, izgorela pred njegovim očima.

ISPOVEST MAJKE IZGORELOG SRBINA: Izgubila sam sina i devera, muža mi čuvaju da se ne ubije

Neutešni Arsić se preksinoć vratio u Zemun, nakon tri dana od tragedije, u kojoj je nastradalo šest radnika iz Srbije, među kojima je bio i njegov sin Branislav (22), ali i brat Miroslav (29).

SRBIN IZGOREO U SIBIRU: Mama, neka me čeka tepsija bureka kad se vratim!

- On je Branislava poslednji put video nekoliko sati pre nesreće, i rekao je da će mu doneti veš za pranje, a kada je izbio požar, otrčao je do njegove sobe u nameri da ga spasi, ali nije mogao da uđe. Unutra je bio i Miroslav. Ima li ičeg goreg od toga da gledaš kako gubiš svoje najmilije, a nemoćan si da bilo šta uradiš? - priča uplakana Slađana.

Foto: mchs.gov.ru/ Foto: mchs.gov.ru/

DAN ŽALOSTI: Srbija tuguje zbog pogibije šestorice radnika u Sibiru!

Porodica je pokušala da smiri Lazara, koji danima ne izgovara reč i ne jede, ali ne mogu da mu pomognu.

NOVA DRAMA SRPSKIH RADNIKA U SIBIRU: Hoće da se vrate kući, gazda im ne da!

- Sa sobom je doneo neke lekove za smirenje koje neprestano pije, a danima nije jeo, niti to želi. Rođaci stalno dolaze da izjave saučešće, a ja sumnjam da on bilo koga od njih može da prepozna. Svoje dete nisam videla godinu dana i umesto da ga spremimo za ženidbu, čekamo da njegove kosti položimo u zemlju - jecajući priča Slađana.

Inače, Lazar Arsić je jedini radnik koji se za sada vratio iz Rusije, a identifikacija tela još uvek traje i kada to bude završeno, biće prevezena u Srbiju.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    12. februar 2015 | 12:04

    Joooj sta reci,iskreno saucesce,tuga,nema vece zalosti nego kad roditelj sahranjuje djete,nedaj Boze nikome

  • Jovanka

    12. februar 2015 | 14:02

    Jao!! Srce mi se kida od tuge!!Nedaj boze nikome,izgubiti Sina!!A Ocu je pretesko sto nije mogo da pomogne!!Vece zalosti nepostoji..

  • Milana

    12. februar 2015 | 17:12

    Srce mi se slama kad citam,jao kako je tom coveku kako nebi bio na lekovima izgubio je radost svoju,jako je tesko meni sto nismo rod pa mi je zao za sve te ljude jer to je mogo biti nego nas.prevelika tuga :( :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA