STRAŠNA TRAGEDIJA: Pred sinčićem zaklao suprugu, poznatu glumicu, pa se ubio! (FOTO)

 
  • 4

Okružni tužilac Džon Molineli je u nedelju na Tviteru obavestio javnost kako je obdukcija pokazala da je žena umrla od davljenja i uboda nožem u prsa, a suprug samo od zarivanja noža u grudi

Majkl Tabači (27) je zadavio i nožem ubo svoju suprugu i detetovu majku Iran Tabači (41) da bi na kraju i sebi presudio tako što je zabio nož u svoja prsa. Ceo ovaj masakr se odigravao pred mališanom starim samo 15 meseci koji je ležao u svom krevetu.

Zločin se dogodio u Nju Džersiju, a mnogi ne mogu doći sebi od šoka.

Ovaj bračni par se venčao prošle godine i ubrzo dobio sina Avgusta. Majkl je radio u moćnoj investicionoj banci JPMorgan na Menhetnu, a Iran je bila administrativna pomoćnica u dečijoj bolnici u Hakensaku.

Pre toga ona se bavila glumom, radila u kaficu i bila pripravnica na radiju WKTU-FM, gde joj je radijski voditelj Hovard Stern dao laskavu titulu "mis pripravnica".

Foto: Facebook/Denise Pars Foto: Facebook/Denise Pars

Kako su susedi naveli, Majkl je svom ocu poslao poruku sa mobilnog telefona pre nego što je počinio ovo samoubistvo i ubistvo. Njegov otac je te noći došao porodičnoj kući Tabači, međutim, bilo je kasno.

Okružni tužilac Džon Molineli je u nedelju na Tviteru obavestio javnost kako je obdukcija pokazala da je žena umrla od davljenja i uboda nožem u prsa, a suprug samo od zarivanja noža u grudi.

Foto: Facebook/Denise Pars Foto: Facebook/Denise Pars

Takođe, on je naveo da je sin sve vreme bio prisutan za vreme ovog nemilog događaja, što znači da je prisustvovao smrti njegovih roditelja.

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA