Pijana snajka svekrvu udarila čekićem

 
  • 4

Prema nezvaničnim informacijama, kod S. D. (36) je posle napada na svekrvu Jelenu D. (76) alko-testiranjem utvrđeno da ima 1,44 promila alkohola u organizmu

Bosanska policija sumnjiči Svjetlanu D. (36) iz Prijedora da je u subotu u pijanom stanju čekićem za meso udarila svekrvu Jelenu D. (76), u porodičnoj kući u Gornjim Orlovcima.

Napad čekićem se dogodio nakon svađe između njih, a Jelena D. je, srećom, zadobila samo ogrebotine, pa nije bila potrebna lekarska intervencija, pišu "Nezavisne novine". Porodično nasilje prijavio je prijedorskoj policiji N.D., muž osumnjičene, a sin oštećene, ali nisu mogli otkriti više detalja zbog zaštite žrtve.

Nadležno tužilaštvo podneće izvještaj protiv Svjetlane D. zbog nasilja u porodici, ali i Centar za socijalni rad, gde je osumnjičena nakon krivičnog dela provela noć.

Prema nezvaničnim informacijama, kod S.D. je alko-testiranjem utvrđeno da ima 1,44 promila alkohola u organizmu.

- Nakon razgovora sa suprugom i njegovom majkom privremeno se smestila kod svojih roditelja. Inače, boravi u Americi sa suprugom i decom, a došla je u Prijedor kako bi posetila rodbinu - rekao je izvor banjalučkog lista.

(Telegraf.rs)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko 100%

    10. februar 2015 | 01:25

    Uvek sam govorio da se svekrva i snajka nikad nevole,kad cujete da svekrva kaze kako voli svoju snajku,a snajka svoju svekrvu,lazu obadve sto posto,to je pitanje samo ko moze vise da trpi dok nepukne.

  • Fastman

    10. februar 2015 | 04:10

    Svekriva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA