Kome smeta jaka srpska kompanija "Nektar"?

 
  • 8

Navodi da je "Nektar" kompanija odvojila Vojvodinu i Kosovo od Srbije su tendenciozni, neistiniti i zlonamerni iz više razloga, saopštavaju iz ove kompanije

Kompanija "Nektar" je u protekla dva dana iznenađena pojedinim pisanjima, koji zlonamernim tumačenjem grafičkog dizajna proizvoda "nektar tomatelo" navode da je kompanija odvojila Vojvodinu i Kosovo od Srbije.

Da su ovi navodi neistiniti, tendenciozni i zlonamerni, s ciljem da se napravi šteta kompaniji, ukazuju mnoge činjenice.

Naime, kompanija "Nektar" prerađuje godišnje 110.000 tona domaćeg voća i povrća na teritoriji cele Srbije, od severa do juga, što je i prikazano grafičkim dizajnom proizvoda. Jedini cilj dizajna pakovanja je da se pokaže snaga i poreklo domaćeg paradajza koji "Nektar" uzgaja na površini od 300 hektara i prerađuje u finalni proizvod.

Nektarova fabrika za preradu paradajza jedina je tog tipa na Balkanu, što znači da kupci "nektar tomatela" dobijaju proizvod od pravog domaćeg paradajza.

Foto: Nektar Foto: Nektar

Da način proizvodnje "Nektarovih" proizvoda daje najbolje kvalitet, pokazale su brojne nagrade potrošača, kao i nagrada u Briselu za superioran ukus i kvalitet. "Nektar" je prepoznatljiv srpski brend, ali i regionalni lider sa prizvodnim kapacitetima širom Srbije, u Bujanovcu, Vladičinom Hanu i Bačkoj Palanci.

"Nektar grupa" zapošljava 1.200 radnika i pored proizvodnje, pomaže razvoj voćarstva u Srbiji. Ova kompanija uredno izmiruje obaveze prema državi, i time doprinosi većem prihodu u državnom budžetu.

Koji su motivi zlonamernih pisanja i ko stoji iza toga, kompanija "Nektar" neće istraživati, ali ovim saopštenjem želi da spreči da se njeni potrošači obmanjuju.

"Nektar" će ove godine investirati 3,5 miliona evra u proširenje kapaciteta za smrzavanje i skladištenje voća u Bačkoj Palanci i Vladičinom Hanu. Vlastita prerada i proizvodnja velika su prednost "Nektara" jer imamo zaokružen ciklus - od bjive, preko prerade, do gotovog proizvoda - izjavio je generalni direktor kompanije Čedo Praška.

(Telegraf.rs)

Video: Gastroenterolog dr Saša Perić: Nadimanje, bolovi u stomaku, prejedanje, koji simptomi su alarm

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    4. februar 2015 | 16:48

    Ubice nas zavist.Srbine probudi se,citam juce,covjeka bez lica pljuvali na samrti.Gdje moj dobri narod,sta nam se desava i ko je kriv?Ne dozvolite da vam neko popuje,razmisljajte pozitivno i budite ljudi.

  • bla

    4. februar 2015 | 17:07

    neka ih dusmani nek rade sta hoce....ko im klacka koske....ja cu i dalje da pijem samo nektar sokove....

  • Iliona

    4. februar 2015 | 17:34

    Bravo za Nektar !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA