Džihadisti dobijali JEZIVE predloge kako da ubiju pilota, ovo su samo neki od njih

Predlagani su užasni načini pogubljenja, od toga da pilota rastrgnu divlje životinje preko užasa sa motornom testerom do nabijanja na kolac

  • 13

Nesrećni pilot Moaz al Kasasbeh spaljen je živ nakon što postoji šansa da je na bizaran način izrežirano pogubljenje koje je zgrozilo svet.

Jordanski pilot živ je spaljen, a onda je njegovo telo pregaženo budložerom, a sve je ovekovečeno na jezivom snimku koji traje 22 minuta.

Metod ubistva je, postoji sumnja, odlučen na Tviteru na kome je preko haštega #SuggestAWayToKillTheJordanianPilotPig na hiljade pristalica Islamske države predlagalo kako da džihadisti usmrte pilota.

Predlagani su užasni načini pogubljenja, od toga da ga rastrgnu divlje životinje, preko užasa sa motornom testerom do nabijanja na kolac.

Kasasbeh je zarobljen 24. decembra kada je njegov avion prinudno sleteo nadomak Rake kojom vlada ekstremistička vojska poznata kao Islamska država.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Korisnik Tvitera sa nadimkom Abu Išak Sofistikation predlagao je da Jordanca pogube iglama za akupunkturu natopljenim kiselinom, a onda je predložio da mu nakon toga odseku glavu i pošalju je u Jordan.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Još jedan jeziv hašteg bio je #WeAllWantToSlaughterMoaz (svi želimo da ubijemo Moaza) a nastao je kao odgovor na kampanju #weareallmoaz, (svi smo mi Moaz) koju je podržao i jordanski kralj Husein.

Nije sigurno da li su se krvnici odlučili za spaljivanja nakon što su videli Tviter kampanju, ali je opasno to što je veliki broj onih koji su se u nju uključili naseljeno na Zapadu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Najnoviji podaci ukazuju na to da je Jordanac pogubljen u januaru, a da je snimak pušten u javnost sada kao metod zastrašivanja.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snoopy

    4. februar 2015 | 16:22

    Ovdje netreba nikakav komentar,dovoljno je reci zesci divljaci

  • Алекса

    4. februar 2015 | 20:26

    Толико о највелинчанственијој религији...

  • д.....

    4. februar 2015 | 17:13

    Ови муслимани су несложнији него Срби

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA