STRAVIČNA SMRT DEVOJČICE (11): Rekla majci da ide da lakira nokte, pa se obesila!

Užas u Boru! Pošto je majka primetila da se ne pojavljuje neko vreme, otišla je u sobu, i tamo je zatekla - ćerku N. G. (11) obešenu užetom od bala, koje je prebacila preko grede i stavila oko vrata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Daša
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marshal

    04. februar 2015 | 17:49

    Skoro u potpunosti sam siguran dacse ovde radi o prikrivenom i svirepom ubistvu! U najmanku ruku, nagovor na samoubistvo sto je isto. Apelujem na svakog detektiva, policajca, advokata, vojnika, psihijatra, lekara, vaspitaca ili bilo koga ko je nadlezan i/ili je bio u kontaktu s porodicom i devojcicom da da svoj doprinos u istrazivanju ovog slucaja! Ubico, ako ovo citas, predaj se policiji i plati za svoje nedelo!

  • anonimus

    04. februar 2015 | 12:03

    previse dozvoljenog deci,nema kazne,sve im se udovoljava od malih nogu,izrastaju u veoma bezobrazna stvorenja koja omalozavaju druge,maltretiraju normalnu decicu u skoli... na zalost,bas ta normalna deca stradaju zahvaljujuci svojim drugovima i drugaricama,a vi dragi roditelji zmurite.. bio je slucaj devojcice iz v.banje koja se ubila jer su je drugovi i drugarice malttretirali i omalozavali. ko bre deci daje mobilne telefone??? kakvo bre lakiranje noktiju sa 11godina a nije vreme raspusta??? ljudi,deci ne treba nista od tehnike ma koliko vi pravdali svoje postupke,samo da bi im udovoljili-naprotiv,jos su nesrecnija kada to imaju!! svedite im sedenje za komp samo kada trebaju da odrade nesto u vezi skole i apsolutno nista vise!!! skoro sam videla sliku dve devojcice koje imaju tu negde 10-11godina i nabadaju na stiklama maminim u gradu od nekih 15cm!!! da li je to normalno?? jos u minicima?? u kosiluku sam pre par godina videla grupu devojcica slicnog uzrasta kako setaju ulicom!! alo,bre?? pa,mom detetu bih zalepila stiklu po dupetu kada bi htelo takvo da izadje vani i da se secka,pre svog odrastanja!!! na sta bre to lici?? i svi ste vi roditelji cija su se deca druzila sa nekim detetom koje je izvrsilo samoubistvo-ODGOVORNI,JER JE VASE DETE JEDNO OD TIH KOJE JE TERORISALO ONO KOJE JE SEBI ODUZELO ZIVOT!!!! deca se ne ubijaju jer su im roditelji razvedeni,decu deca urnisu!!!!

  • Lolla

    04. februar 2015 | 09:06

    Nisam do sad cula da je neko dete izvrsilo samoubistvo,.,,boze kakva tuga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA