STRAVIČNA ŽIVOTNA PRIČA PORODICE HODŽIĆ: Sa petoro dece žive u ŠTALI! (FOTO)

Tih 20 kvadrata su i dnevna i spavaća soba i mesto gde deca uče i jedu. Noću se ceo prostor pretvara u spavaću sobu, u koju se iz zidanog podruma, koji se nalazi u neposrednoj blizini, unose dušeci. Unošenje i vraćanje dušeka ponavlja se svako veče i svako jutro

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ricile
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mija Kapetanovic

    25. januar 2015 | 09:33

    Nisam osoba koja obicno daje komentare na komentare i neukljucujem se u takve polemike,u kojima se vredjaju ljudi.Da ,imaju toliko djece ali zive skupa i bezobzira na situaciju i kako, oni se ipak bore za tu djecu .Svako djete naraste to je zakon prirode pa i oni ce narasti ,kako ce im biti ..........Postoje primjeri obitelji koje se razvode žive u velikim kucama imaju ljepe avtomobile .,žive na nivou .Ne nije istina ,nemaju sta jesti oblace sto jim drugi daju ,a djeca su prepustena zakonu dzungle ,jer roditelji nemaju vremena za njih . Vjerujem ,da če ta djeca biti uzgojenija i humanija od bilo kojih drugih.A vjerujem da i sretnija ,ako vi prestanete vrjedjati njihove roditelje i ako jim vi ne ucjepite u glavu da se stide sto pripadaju takvoj obitelji.Nema u tome nista lose ,lose je samo to sto oni koji imaju imali bi vise a oni koji nemaju zadovoljni su sa svojom neimastinom .Gdje pise da treba velika kuca,da treba kupatilo,da treba auto ,da bi oni bili sretni .Treba volja i sloga i humanost ljudi.Ko zeli pomoci nek pomogne ,nemojte vrjedjati ,sve to dopire do usiju djece i vjerujte znaju oni o cemu se radi ,sa takvim komentarima vrjedjate djecu ne roditelje ,roditelji pate vec sad dok jih dizu .Hvala LP

  • &amp;&amp;&amp;

    25. januar 2015 | 05:57

    Deca se vole jer su naše najveće blago. Pa kako onda blagu, prirediti ovakav život. Strašno ih je gledati tako male i bespomoćne. Država zaista treba da vodi računa

  • - Pero

    24. januar 2015 | 21:44

    Ja sam jedan od takovih koji je do desete godine odrastao bukvalno u stali. Malo pregradjeno date krava neudari rogom dok spavas otac nije bijo poslusnik a bijo je na velikoj funkci tako da se tad niko na neposlusnike nije pridodavao znacaj, zato molim sve da ovoj porodici pomognemo kao ija prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA