JEZIVA ISPOVEST: Dva druga su me silovala na sopstvenoj svadbi!

Devojka je detaljno ispričala kako su je dvojica dvadesetogodišnjaka u proleće 2013. godine, protiv njene volje, više puta seksualno iskoristili. Iz medicinske dokumentacije proizlazi da je zbog toga pretrpela tešku traumu

  • 16

Devojku (21) iz Hrvatske silovala su dvojica Ličana B.I. i T.F. i njima će se suditi na Opštinskom sudu u Gospiću.

Optužno veće tog suda potvrdilo je optužnicu koju je protiv mladića za ovo gnusno kazneno delo podiglo tamošnje tužilaštvo. Devojka koja ih je prijavila policiji je ispitana kao svedok.

Ona je detaljno ispričala kako su je ovi dvadesetogodišnjaci u proleće 2013. godine, protiv njene volje, više puta seksualno iskoristili. Iz medicinske dokumentacije proizlazi da je zbog toga pretrpela tešku traumu. Iako su ovo zapravo jedini dokazi, sud ih smatra istinitima i sasvim dovoljnima da potvrdi optužbe.

- Zavod za hitnu medicinu Ličko-senjske županije sadrži podatak da je na pregledu, koji je usledio nakon počinjenja kaznenog dela, pacijentkinji postavljena dijagnoza reakcije na teški stres - obrazložila je sudija Karmela Miškulin Banić, predsednica Opšinskog veća.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prvookrivljeni B. I. za Jutarnji list je izjavio da je devojka sve izmislila kako bi od njega izvukla novac.

- Istina je da sam spavao sa njom, ali dve godine ranije i bilo je dobrovoljno. Ona je saznala da sam tada već imao ženu i decu, pa je krenula da me ucenjuje i traži novac. Ja na to nisam pristao, a onda je usledila i ova prijava - priča B. I. Kobni događaj dogodio se u jednom ličkom mestu, ni manje ni više nego na devojčinoj svadbi, kaže prvookrivljeni.

- Slavili smo jer se udala, a bila je u ljubavnoj vezi sa mojim prijateljem. I te večeri oni su spavali, ali bilo je dobrovoljno, nikakvog silovanja nije bilo. Ja sam previše popio, pa se ne sećam detalja, ali nakon svega obojicu nas je prijavila policiji - kaže B. I., dodajući da će zbog laži protiv nje podneti privatnu tužbu.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    23. januar 2015 | 11:20

    Uuu sto volim ovo malo sam.vise popio pa se ne secam aaaa ne secas se eee pa dobro onda u zatvoru ima dobrih ljudi koji ce da te podsete

  • kometarisem sve

    23. januar 2015 | 15:21

    Ne razumem nista, sta kao ona laze da bi uzela od njega pare , on ima 20 godina i ima i zenu i decu, a silovao je na svadbi . bolesni su svakako.. ne znam sta i ovim devojkama treba da znaju takvu bagru i da imaju kontakt sa njima. svakako najveca kazna.

  • Lovic g 8

    23. januar 2015 | 12:31

    Хрвати, само да не буде да су Срби криви, као што воле да кажу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA