NUKLEARNI FIZIČAR LUTA ULICAMA BEOGRADA: Hapsili ga nekoliko puta!

 
  • 7

- Poslednjih nekoliko meseci svaki dan u proseku imamo pedesetak privedenih Sirijaca, Avganistanaca... Sve to ne bi bilo čudno da mnogi od njih nisu doktori, advokati, ugledni građani, akademci... Govore po nekoliko jezika - kaže predsednik Prekršajnog suda u Beogradu

Azilanti su jedan od problema sa kojima se Srbija suočava prethodih nekoliko godina. Međutim, ono što malo ko zna jeste da su mnogi od onih koji su rešili da napuste svoju zemlju i u Srbiji najčešće samo u tranzitu, da spadaju među vrlo učene ljude, kao i da su mnogi od njih u svojim državama bili na vrlo visokim pozicijama.

Ovaj podatak potvrdio je i predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović u intervjuu za Informer objašnjavajući da se njegove kolege najčešće susreću sa bogatim azilantima  koji su svoju sreću odlučili da potraže van granica svojih zemalja.

- Poslednjih nekoliko meseci svaki dan u proseku imamo pedesetak privedenih Sirijaca, Avganistanaca... Sve to ne bi bilo čudno da mnogi od njih nisu doktori, advokati, ugledni građani, akademci... Govore po nekoliko jezika. Čisti su, pendantni i kod sebe imaju velike svote novca. Plate ljudi kaznu i nastave dalje. Imali smo samo jednog gospodina koji je bio nuklearni fizičar - kaže predsednik Prekršajnog suda u Beogradu.

(Telegraf.rs / Informer)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fini Decko

    22. januar 2015 | 19:18

    Naravno oni Srbiji netrebaju. Srbija i svoje otera.

  • љути четник

    22. januar 2015 | 19:57

    Dajte coveku poso, kao i svi skolovanim ljudima koje mi nemamo

  • Nina

    22. januar 2015 | 20:38

    Tako i nasi visokoobrazovani lutaju svetom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA