OSUĐENA NALOŽENA UČITELJICA: Nisam ja zavela učenika, on je mene! (VIDEO)

 
  • 5

Učiteljica se dva puta onesvestila za vreme izricanja presude, a sve vreme je molila za milost dok je u suzama iznosila završnu reč, naglašavajući da je ona zapravo jedina žrtva u celoj priči

Bivša učiteljica u katoličkoj srednjoj školi u Mičigenu Ebigejl Simon (35), proglašena je krivom zbog seksualnog napastvovanja učenika (15) i biće osuđena na 8 do 25 godina zatvora. Ona je odbila nagodbu da nekoliko meseci provede u zatvoru, samim tim što bi priznala krivicu za počinjena dela, pa je zato ipak osuđena na ovaj način.

Ebigejl se dva puta onesvestila za vreme izricanja presude, tako da je suđenje potrajalo čitava dva sata. Molila je za milost dok je u suzama iznosila završnu reč u kojoj se trudila da naglasi da je ona zapravo jedina žrtva u celoj priči.

- Molim vas da mi date priliku. Izgubljena sam i slomljena.  Žao mi je što nisam bila dovoljno jaka da se tome oduprem - rekla je na sudu.

Printskrin:Youtube/WOOD TV8 Printskrin:Youtube/WOOD TV8

Učenikova majka se nije složila sa Simon i izjavila je kako je njen sin bio žrtva i da se nada da će sud oštro kazniti učiteljicu. Ona je objasnila da je njen sin "doživeo mnogo boli i patnje u svom mladom životu". Odbrana je pokušala da dokaže da je tinejdžer "progonio i okrutno prisiljavao ženu na seksualni odnos", što je i bilo njegovo priznanje na početku ovog procesa.

Inače, ova veza je trajala od februara do aprila 2013. godine, tokom koje je par razmenio oko 1.000 poruka  u kojima su tepali jedno drugom, ali je i veliki broj poruka bio eksplicitnog sadržaja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.com)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vox

    16. januar 2015 | 15:06

    Mali priznao da je on "navaljivao", a njegova majka ga predstavlja zrtvom... -.-''

  • Neko iz mase

    16. januar 2015 | 14:49

    Ma ja ove amere obozavam samo zbog ovih njihovih zakona...8-25 g...kod nas ljudi ne dobijaju toliko za ubistvo

  • Miloš

    18. januar 2015 | 08:02

    Šta koga briga ko koga kerebeči kad je uz obostrani pristanak sve je dozvoljeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA